Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Jak často bývá akce na pandoru 2+1 zdarma?
Jde mi o to že dcera si přeje pandoru na narozeniny, které má v červenci. Teď běží akce.
Bývá to častějí? Nebo raději koupit teď?
Když to chceš kupovat, tak kup hned, než akci hlídat.
Oni mají určitě akce častěji, ale v jaké frekvenci, to těžko říct
Já si pamatuju jen že je to pokaždé před vánocema…takže bych to koupila raději hned…
Akce 2+1 zdarma u šperků Pandora se obvykle konají několikrát ročně, často při příležitosti svátků jako Valentýn nebo Vánoce. Protože narozeniny tvé dcery jsou v červenci, je možné, že podobná akce proběhne i v tomto období. Pokud však nechceš riskovat, že nabídku propásneš, zvaž nákup během aktuální akce.
Holky, nevíte některá, jestli jde objednat přes tu českou pandoru šperk, co mají na zahraničním webu? Chtěla bych něco z toho zahraničního v angličtině, ale s českým poštovným. Jde to? Jestli jim jde napsat mail v češtině, tomu čs. eshopu, aby mi dodali šperk z toho zahraničního.
@MartaProchajda mail jde určitě napsat. A pak uvidíš, co ti odpoví.
@nozu píše: Více
A vyřizujou to Češi? Některé eshopy jsou dělané pro Čechy, ale na druhé straně nikdo z ČR není. Aby mi neodepsali, že to jde a pak mi to stejně poslali ze zahraničí. Já bych si přála, aby to ta česká pobočka objednala v tom zahraničí a pak mi to dodala jako český eshop.
Příspěvek upraven 19.02.25 v 14:26
@MartaProchajda A proč si to neobjednáš na tom zahraničním webu? Nedoručujou sem? Nevěřím, že ti bude česká Pandora nahánět zboží z ciziny…
@MartaProchajda já fakt netuším. Tyto šperky nekupuji, nelíbí se mi. Ale kdybych něco chtěla, tak jim prostě napíšu a zeptám se. Už jsi mohla mít odpověď a místo toho planě diskutuješ tady…
@nozu píše: Více
Mohla jsem mít odpověď. Ale měla bych ji od lidí z ČR, nebo od lidí ze zahraničí? Já to nepoznám. Proto se ptám, jestli to takto někdo udělal. Podle toho, odkud mu pak zboží přišlo, se dá usoudit, zda to posílají ze zahraničí, nebo tu mají pobočku, která to objedná v zahraničí a pak pošle zákazníkovi.
Když to teda nevíš, jak to je, tak mi nemusíš odpovídat a radit mi, abych dělala něco, co mi stejně neodpoví na otázku, kterou mám.