Kam poslat/prodat dětské oblečení?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14556
15.2.25 12:16

Kam poslat/prodat dětské oblečení?

Ahoj, mate prosím tip, jak se co nejefektivněji zbavit dětského oblečení převážně v top stavu? Jde mi o nějaký vyvážený poměr cena/výkon.

Jsem poslední dobou otravena z Vintedu a komunikace s kupujícími a rada bych se toho elegantně zbavila a zároveň něco za to dostala, ale aby to nebylo jenom vyloženě dratem do oka☺️

Zkousela jsem už genesis - hlavně dospěle a první balík spokojenost, tak jsem poslala ještě jeden.

Na dětské jsem zkusila rekiddo a zatím nevím, ještě to nevystavili na e-shop, ale je zatím brzy.

Remixshop vůbec nepřipadá v úvahu.

Ještě jsem videla sekac elvinka, znate to někdo?

Nebo kam s velkou krabici přebraných věci (dětských) v top stavu? Žádné fleky, žádné dírky, žádné oldschool desetileté kusy :lol:

Příspěvek upraven 21.03.25 v 19:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
15.2.25 12:52

Prodej už jsem vzdala :nevim:. Každej to vždycky hrozně chce ale pak nedorazí na smluvené místo nebo se neozve. Popřípadě jim přišla krabice přeplněná věcma moc drahá. A to jsem šla, myslím, fakt nízko. Vycházelo mi to na 3,40 za kus.
Tisíc výmluv. Ukázka fotek zleva, prava a pak nic.
Takže jsem se snížila k tomu dávat věci zadarmo. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
14556
15.2.25 13:06
@Anonymní píše: Více

Ono ale ani s tím davanim zadarmo to není tak jednoduché, to jsem taky zkousela, a musela jsem dotyčného třeba několikrát upominat, aby mi poslal kód na přepravu :mrgreen: a mezitím jsem četla ve skupině různé takové ty verejne hejty, naštěstí tedy ne na mě, ale ze někdo například zadarmo poptaval věci “do města” a přišel mu svetřík s povolenymi svy v podpazi. No fuj, taková ostuda. Jako úsměvné, ale nějak mě to začalo deptat :lol:

Tak chci zkusit nějakou “instituci“ (lépe receno společnost), která by si to proste převzala a něco mi za to dala :mrgreen: jelikož poslední kapka už byla na vintedu, kdy ženská chtěla zlevnit boticky ze 40 na 25 a když jsem ji vyhověla, tak ještě požadovala, ať to odeslu ihned, jelikož se za par dni stěhuje a nebude tam :zed: :zed: takže od toho si teď dávám pauzu a celou nabidku jsem smazala a dala to do ty krabice. A koumam, kam s tim, ze bych jako udělala nějaký pokus :lol:

Na charitu dávám ty horší, ale ty hezké se mi nechce jen tak někomu dat. To už jsem taky udělala a štve mě to, jelikož dotyční nám nedali nikdy nic ani predtim ani potom :lol: tedy když nepočítám arasidove krupky, co přivezli darem na grilovačku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2644
15.2.25 13:20
@Semtex píše: Více

A jaké máš velikosti? Pro kluka nebo holku? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.2.25 13:22
:think: decaky nebo dočasná péče, pěstouni. Mají sklady kde si musí shánět věci skoro ze dne na den. :nevim: tam třeba?
  • Citovat
  • Upravit
7231
15.2.25 13:24

@Semtex a co prodáváš?? Já kdysi od jedné paní brala ve velkém, jen holčička už potom dost přibrala a nabízela mi velikosti co by měla dcera tak za 3-4roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
15.2.25 13:29

Pokud na tom nechceš vydělat ale já dávala do nemocnice na dětské oddělení, bodyčka, dupačky atd.. větší jsem dávala do azylového domu u nás v Brně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18088
15.2.25 13:34

Rozdávám.
Prodám jen např. kvalitní dražší lyžařskou bundu, kalhoty, lyžařské rukavice apod. Jinak skoro všecko rozdám.
A z mého pohledu- ještě se celkem udají věci v dobrém stavu na větší kluky, když mám po synovi fakt kvalitní mikinu v top stavu, která stála třeba 2 litry, tak ji prodám za 200, ale na holky všecko rozdám po známých. Nebo si najdu v okolí nějakou matku s víc dětmi a zeptám se, jestli nechce tašku věcí.
Nebo dám na FB bazar s tím, že za odvoz zdarma, ale nikam nevozím ani neposílám, musí si vyzvednout sami
Ono ve výsledku ta energie, co vložíš do prodávání, komunikace s lidmi, posílání, vození někam… to ti za to nestojí. Vyděláš pár stovek. Pokud vím, že nedostanu za věc minimálně 200, tak to rozdám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15026
15.2.25 13:37

@Semtex Asi nikam, hadru má každý dost. Ja dávám kamarádce zadarmo, jsem rada, ze o to stoji, jinak bych plnila kontejner na textil. Jedine co prodávám je zimní bundy, oteplovacky, kombinézy a sportovní výbava, kolo, brusle, lyže atd se prodá vždy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.2.25 13:47

Už jsem to taky vzdala. Čekat, než se někdo ozve a vůbec, než si pro to přijde a pak stejně si to nevezme, nemá to cenu. Navíc co jsem zjistila, tak ani nechtějí lidi moc kupovat nošené věci, když v pepcu, sinsay, kiku si můžou koupit nové za hubičku. Není to jako dřív. Akorát jsem pak doma skladovala pytle s oblečením i třeba X měsíců. Dávám to do dětských domovů, nebo do kontejneru na oblečení.

• Citovat
  • Upravit
14556
15.2.25 13:49

@Skaiqy tak něco bych za to rada dostala, není to nic neprodejneho :lol: na tom genesisu mi poslali za bednu obratem něco přes 13000 kreditu, no až jsem z toho malem upadla vzhledem k těm silenym recenzim😂 ale nevím, jak by ocenili to hezci dětské, přijde mi ze jsou zaměření spíše na “značkové” dospěle a domácí potreby.

Líbilo se mi prave na dětské prvně to rekiddo, ze ti to vystavi sami na e-shop a můžeš sledovat, jak se to prodává, a dostaneš pak 40-50% bez 5 Kč z ceny zpátky.

Asi je podobných více, ale zase si rikam, ze bych si asi moc nepomohla, kdybych poslala něco i ke konkurenci. Asi je lepší mít ty věci na jednom e-shopu a větší pravděpodobnost, ze se toho tudíž prodá najednou víc.

Příspěvek upraven 21.03.25 v 19:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14556
15.2.25 14:12

@bigl no, něco na tom bude, prave ze ta energie a kolik stojí času to všechno nafotit a vystavit, za to nakonec vůbec nestoji. A to nepočítám čas, který zabere zabalit ty balíčky a odnést je na podaci místo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7231
15.2.25 14:37
@Anonymní píše: Více

já zase raději koupím gap, lindex, next, hm… nošené, použité v pěkném stavu než pepco apod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21645
15.2.25 14:43

Že všech stran nám bylo nabízeno, oblečení, dětské věci, hračky, sportovní potřeby…
až jsem to musela odmítat.
Přehrabovat se ještě někde na netu nabídkami, inzeráty, jezdit někam, vyzvedávat…ztráta času.
A i já jsem následně nabízela a věnovala po okolí + kontejner na textil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
15.2.25 14:53

Jasně, chápu, já teda hodně jedu Vinted ale chápu že je to tam hodně náročné.. osobně neprodavam nic do Polska, štvou me, jsou nezodpovědné - teda aspoň ty holky které mě kontaktovaly..

Zkoušet FB market, bazoš třeba..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák