Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj,
už loni jsem je zahlédl a hrozně mě zaujaly. Dnes jsem viděl na YT video, kde si je jeden uživatel dost chválí. Brácha bude mít v dubnu 30. narozeniny, tak mě to napadlo jako fajn dárek. Jsou dobrá a kvalitní, nebo jaké s nimi máte zkušenosti?
@Ploskutáček s panskym ne
ale dámské jsou super
Takže za mě dobrá volba.
@Petra Z píše: Více
Díky moc. Ta cena je masakrózní, stojí to za ty peníze podle tebe?
Manžel už nenosí jiná. Jsou nesmrtelná👍. Drahota, ale stojí to za to. Je potřeba brát o velikost vetší, než nosí běžně.
@Ploskutáček ano,podle mě ano
Triko jsem měla v baru, otočila jsem se a ženská na mě vylila červené víno
A nikde nic, ani flek
Už je má i ségra a mamka
Manžel ode mě dostal někdy předloni to pod košili, co není vidět a nedělá fleky od potu a spokojenost. Nosil ho hodně, než se mi ho povedlo obarvit na růžovo
tak jsem mu koupila podobné z Jitexu za 300 a řekla bych, že kvalitou srovnatelné.
Mohu vám něco říct? Miluju vás. Díky za rady. Trošku jde proti mému, nechci říct snad lakomství, spíš řeknu racionalitě, dávat za tričko litr, ale když tvrdíte, že jsou fakt kvalitní, možná bych jedno zkusil.
@Ploskutáček Zkus si vychytat slevy, daji se pak sehnat i za 600. Byvaji i treba na dny Marianne. Za me je jedina nevyhoda, ze by po vyprani a ususeni potrebovala trochu prezehlit a ja zehlicku nemam (a ani nehodlam vlastnit), jinak fakt super.
@Afrikana píše: Více
Díky, což mi připomíná, že mezi 11. až 14. dubnem 2025 budou Dny Marianne, a brácha má narozky 14. Anebo mu to dám k svátku, je Jirka
![]()
Kupovala jsem muži a švagrovi, jsou skvělý, už jich mají několik.
Manzel je taky nosil a za nas tedy spis negativni. To ze nejde videt pot a tak super, ale po chvilce meli strasne pretocene svy a po prani na 40 stupnu se rychle zkratili. I nove mu byli delkou tak tak… Ted nevim jestli se meli prat na 30 nebo 40, ale na 30 se mu to poradne nevypere. Manzel je extra dlouhan, ale spis hubeny, takze neni reseni brat nejake super velke cislo. Takze za nas za ty prachy ne. ![]()
Doporucuji
manzel dostal k Vanocum. Sam by si tak drahe nekoupil. Ted kam prijde tak predvadi co to vsechno umi, jeden by si myslel, ze pro ne pracuje ![]()
Uz ma objednane dalsi i polokosile a dost pokukuje po kosili.
Za mě dobrý, kupuji manželovi a synovi a v létě k nezaplacení, není vidět ani kapka potu. Velikost normální, nejsou menší. Operou se úplně stejně jako všechna trika, nicméně doporučuju. Žehlit se nemusí, stačí po sušičce složit. Kdyby nestála tolik, koupím jich každýmu 5.
@Florimo píše: Více
Ty polokošile se mi taky moc líbily. Ale to už je fakt masakr. I když matroš příjemný no, to každopádně.