Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Semtex píše: Více
Právě. Záleží, jak na tom kdo finančně je. Pro někoho možná stovka dobrá. Já to až tak nepotřebuju. Kolikrát radši dám někomu, o kom vím, že vynosí a mám radost, že se to ještě upotřebí.
Ale zaś třeba lyžařskou bundu, za kterou jsem dala 2 tisíce, tak nabídnu za 300 a to prodám vždycky, když je v top stavu. A fakt mám pocit, že víc se udají hezké klučičí věci, hlavně u těch kluků 10+. Jinak fakt rozdávám ve velkém.
@mado tyjo to nám nikdo moc nenabízí, teda jedna kamarádka mi nosi, ale kolikrát to má už starší a kluk to nechce, nebo to není moc funkční, tak to pak dávám na tu charitu. Ale občas něco využijeme, co se dá, to zas jooo. Jelikož jsem zhubla na S, dovali občas něco po její prostřední dceri a je mi to
no a na deti, to projedu občas vinted, ale hlavně sleduju výprodeje v haemku a beru tam více dopředu, když je něco za super peníze ![]()
Dávám něco známé pro známé a něco odnesu do Momentu nebo do Adry. Průběžně odkládám malé nebo posezonni po synovi a i dávám pryč svoje, když sezónně měním věci ve skříních.
Ja bych i nekomu dala, ale nemame komu. Mam ted 56 lindex bodycka, next pyzama, znackovy overaly do kocaru, znackovy polodupacky. Nikdo to nechce a to to nechavam si myslim za pakatel.
davala jsem to na vinted po jednom, chci zkusit to dat jeste jsko neden celek, ale zda to k necemu bude, nevim.. spis ne
Marketplace se mi zda plny podvodniku, na Vintedu je toho milion a uz se moc neprodava.
U nas nejvic frci FM skupina maminek z naseho mesta.
Vidíš, já teď koukám na Vinted a plno věcí z Pepca, nic proti nim, jakože fakt vůbec nic, kdyby to ty holky neprodávaly za víc, než se to dá koupit v tom Pepcu
nebo třeba po 1 kusu a já přeci nekoupím věc za 20 a nedám za dopravu 60
ale nějak se tím promoušeme a koupíme asi buď u někoho z bydliště nebo kde koupíme třeba kolébku, tak rovnou poprosíme i o zbylé oblečení. Jinak nevím, nové kupovat nechci. Jen tě chci povzbudit, že to frustruje spoustu lidí z obou stran a zároveň ale spoustu lidí opravdu ocení!!!
@Yasmen dik, jelikož jsem tam dlouhou dobu a i nakupuju i prodavam, tak to samozřejmě znám z obou stran a už jsem byla i značně nespokojena
ale i mile prekvapena. No ale jak teď děti rostou a máme už nějaký program, nestíhám fotit a hledám, jak bych se toho zbavila a kdo by mi za to ideálně bez nejakeho ptaní a psani něco dal
takže momentálně testuji ty výkupy od secondhandu a aspoň mám i nějaký ten adrenalin, jak to asi dopadne
holt nové podněty jsou občas třeba, no😂
Jinak tedataky kolikrát koukám, kolik za ty věci dotycne chtějí, ano a taky už jsem potkala víckrát, ze chtějí dokonce i více, než za kolik se to běžně prodává
někteří lidi nemají soudnost asi ![]()
@Semtex píše: Víceškoda
@KKK85 no je to strasnej opruz, to jo teda, upřímnou soustrast😂
Davam to do kontejneru na obleceni, vyjimecne neco daruju kamaradce (kdyz se vidime, nemam chut to skladovat, nez se kdovikdy uvidime), bavlnene veci pouziju jako hadry na uklid. Prodej se nevyplati casove ani nijak financne.
@Semtex píše: Více
Já většinou fotím dražší věci… softshelky, mikiny značkové, bundy.. pak třeba vyfotím více triček za pár korun a tak… Co se pak neprodá slevním a počkám ještě chvíli a pak šup do adry ![]()
@Yasmen na holku nebo na kluka? Mám celé krabice pro holčičku po 2 velikostech po 350kc…50/56, 62/68, 74…mám tam i české značky esito, vlček, babyservice, pAk ff, atd…