Kam poslat/prodat dětské oblečení?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15021
21.2.25 10:19
@janickaIII píše: Více

Ne nechapu, ja bych na nohy nějaké cizí propocené boty nevzala, bez hledu na značku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
27.4.25 20:13

@Semtex Dobry den, jak to prosim s rekiddo dopadlo? Premyslim, ze bych take veci takto nekam poslala, na vinted se mi prodej ted moc nedari.
Predem dekuji za odpoved a preji hezkou neděli.🌸

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14556
3.5.25 13:05
@7Dagmar píše: Více

Hele já jsem spokojena, nejsou to zadni podvodníci, a hlavni účel, a sice aby někdo ty věci převzal a něco s nimi udělal, je splněn, poslala jsem zatím čtyři krabice a vystavují to na etapy postupně, a něco se mi už i prodalo. Ještě tu mám jednu a začínám sbirat druhou :D už jsem vážně neměla kapacitu to dělat sama a ani to tu skladovat, a po trech dětech různého věku, to má člověk hader doma fakt kvanta. Dat to na vinted, určitě za to dostanu více a hned, to nepopiram, ale kde má člověk brat ten čas a energii na to, to nevím. Jednu dobu jsem tam prodávala dost, ale porad jsem jenom doma balila balíčky a vyrizovala zprávy od možných zájemců a nedělala pomalu nic jinyho. Takže hadry jsou z baráku pryc aniž bych je musela vyloženě vyhodit, postupně se něco třeba i prodá a já jsem spoko a mám klid :D :mavam: a na charitu to kdyžtak hodi oni, když se to dlouho neprodá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.5.25 13:41

@Semtex a jak to funguje? kolik za to máš? já vinted nezkusila, protože se taky bojím poplatků za službu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák