Akné na zadku

Anonymní
12.4.16 17:36

Akné na zadku

Ahoj, mám trochu dost trapný problém. Doufám, že pochopíte anonymitu…

Už od puberty mě trápí akné na zadku.Je to opravdu viditelný. Nechce se mi vystrkovat zadek na doktorku, proto se ptám zde vás, co by mohlo pomoct. A zkušenosti celkově. Kazdopádně děkuji za jakoukoliv reakci.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9374
12.4.16 18:55

Ahoj, a opravdu je to akné? Nejsou to potničky? Dřív se mi taky hodně dělaly, byly bolavé a taky je uvnitř hnis…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
12.4.16 19:05

Možná by pomohlo potírat si pupínky třeba Tea tree olejíčkem a pokud možno se nepařit v uplých riflích, ale sáhnout po něčem vzdušnějším a volnějším. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
12.4.16 23:19

Není to akné, způsobuje to růst chloupků, které vytahují nezralé kožní buňky na povrch a ty ucpávají póry. Je to dědičné onemocnění kůže, bývá to často na pažích a právě na zadku. Pomáhá pravidelný peeling a poctivé mazání krémem. To předchází vzniku puchýřků. Můžeš s tím zajít na kožní, ale léčit se to nedá, pouze předcházet výsevu boláčků. Jak psala Petule030, nepařit se a větrat :D. Mám to už dlouho a už to neřeším. V zimě je mi to jedno a v létě, když jdu do plavek, zintenzivním péči o pozadí.

• Citovat
  • Upravit
603
29.8.19 12:02

Ahoj, nikdy jsem tento problem neměla, až během těhotenství,… tak jsem si říkala, že stejně jako spousty dalších neduhů, toto po porodu odezní… je sedm měsíců po porodu a je to pořád celkem hrozný… Zadek by byl jinak i pěknej, ale jak sundám kalhoty je to hrozný… Nemáte někdo zkušenost? dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí