Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Kočičí duše píše:
@Anitramm Ja vyzkousela vsechno - masticky z lekarny i od kozni doktorky, vodicky, kapky, vsechno.. A vsechno k nicemu. Jediny co mi pomohlo byl Aknenormin - je to sice asi dost svinstvo, ale ja zadny vedlejsi ucinky nemela a plet mi drzi krasna uz dva roky. Obratilo mi to zivot k lepsimu a zpetne si rikam, proc jsem do toho nesla driv, zbytecne se mi nadelaly jizvicky behem toho vyckavani s mastickama..
Děkuju za tip ![]()
@Anitramm píše:
4 roky. Byla to fakt chyba..
Já asi 13 a naštěstí zatím nic nepociťujina ani při braní zásadní problém nebyl. Otěhotněla jsem po dvou měsících od vysazení. Ale pocity a normální cyklus jsem si opravdu užívala.
Ale za mě už nikdy, takže jsem po porodu HA odmítla a vracet se k ní nehodlám. A doufám, že mě ještě nějaký pozůstatek brání nedobehne. ![]()
@Toma18 HA neberu uz asi sesty rok a s akne bojuji stale
zlepsilo se to v tehotenstvi a pri kojeni to taky slo,ale po odstaveni je to fakt des
uz jsem vyzkousela vsechnu moznou „kvalitni“ kosmetiku,ale efekt to ma akora ten,ze mam podrazednou a vysusenou pokozku
ted jeste davam sanci yves rocher,ale moc si od toho neslibuji
Zkus zajit na kozni ![]()
Ja pred porodem 7 let. Tak nejak to bylo v pohode. Po porodu sem ji uz nechtela, ale hrozne se mi zhorsilo PMS, tak sem sla za gynekologem. Kouknul se a rika, vy neberete ha, rikam ne. A jestli chci dalsi dite, rikam ne a on ze sem odvazna a rekl mi kolik me bude stat potrat.
psk mi dal na vybranou, bud bolestiva ovulace a PMS a nebo antikoncepce. Kyvla jsem hlavou, vubec mi nedal na vybranou. Jeste podotkl ze penize z ha nema! Po 4 mesicich kdy jsem mela hrozne psych.stavy(trpim na uzkosti)jsem ji vysadila a uz ji nechci ani videt. Po prvni menstruaci bez ha se citim zase ja. Premyslim o zmene gynekologa.
@Nature00 ale peníze z toho má, nebo nějaké poukazy! Pak má věčně dovolenou, protože má zájezdy z toho, že předepisuje HA
@Toma18 ja hlavne pochybuji ze by se mi sveroval s tim kolik z ceho ma penez.
@Nature00 No to je ono. Kdyby doktoři na PMS poradili cvičení a nebo bylinky, tak nic nevydělají. A taky mám v okolí dost žen, které jsou prostě „líné“. Nehýbou se a když doporučíš cvičení, tak si ťukají na čelo. Radši do sebe cpou hormony, jen aby náhodou neměly nějaké problémy a nedejbože MS. A o pohodlí při sexu nemluvě. ![]()
@P4ja je to tak. Nekdy jsme hold line najit jinou cestu ktera trva trochu dyl, lepsi je sahnout hned po necem co funguje od prvni tablety. Bohuzel je to jedine plus te tabletky. Ja uz to nechci ani videt. Nez mi doslo ze na me leze deprese mi trvalo 4 mesice, nez sem si polozila otazku, kdy zacali moje stavy ![]()
@Nature00 Tak je to dobře a jsi dobrá, že to takhle přiznáš. já taky brala a dost dlouho, ale neměla jsem žádné větší problémy. Pak jsem začala mnohem víc cvičit jogu a do toho hormonální jogu a došlo mně, že to je blbost. Na jednu stranu se člověk snaží spojit se svým tělem a myslí a na druhou ho oblbuje syntetickými nesmysly. Takže jsem se ráda vrátila k PMS, cyklu, občasným nepravidelnostem, a když to čtu, tak jsem ráda, že jsem skoro hned otěhotněla. Ale takhle holt člověk ve dvaceti nepřemýšlí a doktoři to tenkrát neříkali. ![]()
@P4ja presne tak! Myslim si, ze zena se musi zacit brat jako zena se vsim vsudy a proste to brat jako svoji soucast. Uz jen to, ze se mi po ha nastartovalo libido ktery driv nebylo. Na jednou se opravdu citim jako zena! Ale k tomu musi asi kazdy dospet.
muze pomoci kontryhel,ale vzhledem k tomu ze podporuje rust delozni sliznice pozor na otehotneni
Kdyztak je o tomto tematu super kniha Zivot bez hormonalni antikoncepce.. i blog.. jsou tam pribehy zen, co to braly.. tak treba mrknete
máte někdo zkušenosti s tím gynexem že opravdu pomohl na plet?