Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte..chcem sa spýtať ci sa dá napomôcť nejako pocatiu dievčatka..mate skúsenosti
U me platilo, ze ze sexu par dni pred ovulaci byla holka a primo na ovulaci kluk. Ze pry holcici spermie si dyl pockaji, kluci jsou sice driv u cile, ale taky driv vychcipaji. Tak leda tohle zkusit. Ale jinak se to samozrejme neda ovlivnit.
@Andyss píše: Více
Aj som o tom čítala.. takže u teba overené?
Můžete se za to modlit a stejně to bude na Bohu. Pokud se vám podaří počít dítě, tak buďte vděčná za kluka i holku, protože to není samozřejmost. Lidé si často stěžují, a tak málo si váží toho, co mají.
@Sisaa86 píše: Více
Jojo, 3 dny pred ovulaci holka, v den ovulace kluk.
To ne, jenom verim, ze to na sobe poznam. Holcicka vznikla z 8 DC, takze je jasne, ze takto brzo bylo pred ovulaci, ktera byla nejspis 11 DC. Mam kratsi cykly.
Ja by som to tiež rada na sebe poznala..
Aké dlhé cykly máš a aké prejavy tej ovu?
26 dni a ovulace je, kdyz jsem hoodne natesena na jiste aktivity
, pak vytok ala vajecny bilek, obcas pobolivani bricha a den pote to vsechno ustane, a to vim, ze skoncila a zacinam byt protivna a mit chute a pomalu se blizime k mene oblibene casti cyklu - PMS.
A tim, ze to mam kazdy mesic stejne, tak uz proste tak nejak vim a znam svoje telo, projevy, nalady…
To jsem si taky myslela, že funguje. Dvakrát sex při ovulaci a dvakrát kluk. Pak potřetí při ovulaci a holka.
Takže moje teorie šla do kopru
Nicméně jsem za to ráda ![]()
A u nás sex v den ovulace nebo i den po - no a 3 holky.
Mrkni se na tento článek, jak ovlivnit pohlavi , ber to ale, že jsou to spíš babské rady a bývá to 50/50