Aktivity pro miminka Uherské Hradiště

265
4.1.14 21:27

Aktivity pro miminka Uherské Hradiště

Ahoj, zajímalo by mne, zda jsou tu maminky z UH a jaké aktivity navštěvují s miminky. Můj syn má 3 měsíce a vím pouze o plavání. Zajímalo by mne spíš cvičení s miminky a hudební kroužek. Ocením osobní zkušenosti. Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65
4.1.14 22:03

Podívej se na Akropolis, má hraní pro děti, je to i rozdělené dle věku a velice fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
12.1.14 00:28

Holky, chodite do toho Akropolisu? Malymu je 20 mesicu a jsme z Buchlovic. Tady nic neni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
16.1.14 21:30

@HanulkaUH ja mam 3tydenni mimi a taky nevim kam jit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
16.1.14 22:06

Holky, s takhle malýma miminama asi nic moc nenajdete. Leda snad Baby club, co má porodní asistentka Dominiková… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
17.1.14 07:48
@Salvaje píše:
Holky, s takhle malýma miminama asi nic moc nenajdete. Leda snad Baby club, co má porodní asistentka Dominiková… :think:

Jasně, já myslela tak od půl roku… Našla jsem si hudební školu Yamaha, mají mít hudební program pro děti od 4 měsíců, ale poslala jsem přihlášku a zatím se mi nikdo neozval.
Jinak, co jsem našla cvičení pro ženy s hlídáním dětí, tam většinou berou děti od roku, to je jasné, že tak malé děti nikdo hlídat nechce. Ale kroužek pro děti s maminkami by nějaký být mohl :?
Akropolis je myslím také od roku…

Jinak jsem ještě zjistila, že cvičení pro děti rozjela i porodní asistentka Vlaďka Hlavsová http://vladkahlavsova.cz/…ceni-a-kurzu chodila jsem k ní na těhot. cvičení a je moc fajn.
Prý o tyto aktivity není moc zájem, tak nevím. Já se snažím s malým hodně hrát, říkat říkanky a tak, ale samotnou mě to doma nebaví :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
17.1.14 11:14

@HanulkaUH Tak třeba tady má Akropolis cvičení pro mimča od půl roku:
 http://www.akropolis-uh.cz/…51cg146.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
21.1.14 12:37

Ja hledam neco pro mimisks

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
21.1.14 12:56

Já nevím, pro nejmenší toho moc není, co taky s takovým miminkem dělat za aktivity. Kromě toho akropolisu, který je opravdu fajn a myslím, že třeba od 5 měsíců by se dalo, tak ještě se třeba dá od dvou měsíců plavat ve vaničkách, ale to je do půl roku taky jen individuální záležitost jen s instruktorkou nebo pak jednou za dva měsíce k paní Dominikové, jak tu bylo zmiňováno. Ideální činnost je šup do kočárku a na procházku na vzduch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
22.1.14 10:21

To mě samotnou nebaví:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
22.1.14 10:25

Nj, to je pak těžko. Tak si najít nějakou kamarádku, která má taky miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
22.1.14 11:08
@Emmicka13 píše:
To mě samotnou nebaví:-)

Já si dám do uší mp3 s oblíbenou hudbou, nasadím rychlejší chůzi a vyrazím na cyklostezku a beru to jako sportování :-) (samozřejmě jdu na kraji, abych nezavazela cyklistům, se kterými to ale teď není moc horké). Jinak taky, abych mohla chodit s kamarádkami, si dáváme sraz s jednou z vedlejší vesnice na půl cesty nebo musím naložit kočárek a dítě do auta a přejet 10 min. autem do mého rodného města :-( Občas si říkám, že je škoda, že jsme nezůstali ve městě, kde mám všechny kamarádky, ale zas tady v baráčku to bude super v létě, až vyhodíme bazének na zahradu, to by zas v bytě nešlo.
Taky si dělám naděje, že se třeba s nějakou holkou sblížím v létě na hřišti…
Já řeším ty kroužky spíš kvůli rozvoji miminka než kvůli společnosti. Od toho jsou různé mateřské centra, kam mě to teda moc netáhne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
22.1.14 11:15

@HanulkaUH ja tady nikoho nemam:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
22.1.14 11:15

@HanulkaUH ja tady nikoho nemam:-(