Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, zajímalo by mne, zda jsou tu maminky z UH a jaké aktivity navštěvují s miminky. Můj syn má 3 měsíce a vím pouze o plavání. Zajímalo by mne spíš cvičení s miminky a hudební kroužek. Ocením osobní zkušenosti. Děkuji ![]()
Podívej se na Akropolis, má hraní pro děti, je to i rozdělené dle věku a velice fajn.
Holky, chodite do toho Akropolisu? Malymu je 20 mesicu a jsme z Buchlovic. Tady nic neni…
Holky, s takhle malýma miminama asi nic moc nenajdete. Leda snad Baby club, co má porodní asistentka Dominiková… ![]()
@Salvaje píše:
Holky, s takhle malýma miminama asi nic moc nenajdete. Leda snad Baby club, co má porodní asistentka Dominiková…
Jasně, já myslela tak od půl roku… Našla jsem si hudební školu Yamaha, mají mít hudební program pro děti od 4 měsíců, ale poslala jsem přihlášku a zatím se mi nikdo neozval.
Jinak, co jsem našla cvičení pro ženy s hlídáním dětí, tam většinou berou děti od roku, to je jasné, že tak malé děti nikdo hlídat nechce. Ale kroužek pro děti s maminkami by nějaký být mohl ![]()
Akropolis je myslím také od roku…
Jinak jsem ještě zjistila, že cvičení pro děti rozjela i porodní asistentka Vlaďka Hlavsová http://vladkahlavsova.cz/…ceni-a-kurzu chodila jsem k ní na těhot. cvičení a je moc fajn.
Prý o tyto aktivity není moc zájem, tak nevím. Já se snažím s malým hodně hrát, říkat říkanky a tak, ale samotnou mě to doma nebaví ![]()
@HanulkaUH Tak třeba tady má Akropolis cvičení pro mimča od půl roku:
http://www.akropolis-uh.cz/…51cg146.html
Já nevím, pro nejmenší toho moc není, co taky s takovým miminkem dělat za aktivity. Kromě toho akropolisu, který je opravdu fajn a myslím, že třeba od 5 měsíců by se dalo, tak ještě se třeba dá od dvou měsíců plavat ve vaničkách, ale to je do půl roku taky jen individuální záležitost jen s instruktorkou nebo pak jednou za dva měsíce k paní Dominikové, jak tu bylo zmiňováno. Ideální činnost je šup do kočárku a na procházku na vzduch.
Nj, to je pak těžko. Tak si najít nějakou kamarádku, která má taky miminko.
@Emmicka13 píše:
To mě samotnou nebaví:-)
Já si dám do uší mp3 s oblíbenou hudbou, nasadím rychlejší chůzi a vyrazím na cyklostezku a beru to jako sportování
(samozřejmě jdu na kraji, abych nezavazela cyklistům, se kterými to ale teď není moc horké). Jinak taky, abych mohla chodit s kamarádkami, si dáváme sraz s jednou z vedlejší vesnice na půl cesty nebo musím naložit kočárek a dítě do auta a přejet 10 min. autem do mého rodného města
Občas si říkám, že je škoda, že jsme nezůstali ve městě, kde mám všechny kamarádky, ale zas tady v baráčku to bude super v létě, až vyhodíme bazének na zahradu, to by zas v bytě nešlo.
Taky si dělám naděje, že se třeba s nějakou holkou sblížím v létě na hřišti…
Já řeším ty kroužky spíš kvůli rozvoji miminka než kvůli společnosti. Od toho jsou různé mateřské centra, kam mě to teda moc netáhne