Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím všechny maminky, ženy…
Jsem mladá maminka rok a půl starého syna…bohužel jsem na tom teď docela zle, výplata mě čeká až v květnu a na dávkách nejsem, takže bojuju s každou korunou.
Chtěla jsem zkusit požádat vás, z Ostravy, pokud byste měly doma nadbytečné potraviny, či nějakou nadbytečnou hygienu anebo kosmetiku a mohly jste ji darovat…Později bych se každé z vás ráda revanšovala…za každou reakci, či zprávu…budu vděčná.
Je mi líto, ale bohužel nevěřím. Kor jako nováček. Takové diskuze se tady rychle mažou.
@Di22 píše:
Zdravím všechny maminky, ženy…
Jsem mladá maminka rok a půl starého syna…bohužel jsem na tom teď docela zle, výplata mě čeká až v květnu a na dávkách nejsem, takže bojuju s každou korunou.
Chtěla jsem zkusit požádat vás, z Ostravy, pokud byste měly doma nadbytečné potraviny, či nějakou nadbytečnou hygienu anebo kosmetiku a mohly jste ji darovat…Později bych se každé z vás ráda revanšovala…za každou reakci, či zprávu…budu vděčná.
na prvním místě by měl potřeby rodiny zabezpečit otec dítěte, než aby jeho žena musela bohužel tímto způsobem řešit situaci. ![]()
@hudečice píše:
Je mi líto, ale bohužel nevěřím. Kor jako nováček. Takové diskuze se tady rychle mažou.
Nemusíte. To Vám nikdo nebere…nežádám přeci o peníze…
@Di22 i věcné dary se bezne zneužívají. Pokud jsi na tom tak zle, mas jistě nárok i na nějaké dávky
@Di22 píše:
Nemusíte. To Vám nikdo nebere…nežádám přeci o peníze…
v podstatě ano. Všechno něco stojí.
@Tichošlápek píše:
@Di22 i věcné dary se bezne zneužívají. Pokud jsi na tom tak zle, mas jistě nárok i na nějaké dávky
vždyť píše, že na dávkách není a čeká na výplatu, tak asi začala pracovat nyní
@stinga píše:
partner, otec dítěte, ten má živit především. Tohle je fakt nedůstojný, s prominutím žebrat na netu.
@Di22 Proč si nezažádáte o příspěvky na bydlení apod.? Být v takové situaci, prvořadě mažu na sociálku.
@stinga píše:
A když je na tom tak zle, proč na těch dávkách není? Je lepší žebrat jídlo po netu, než si na něj získat peníze ze systému, který jsme už všichni zaplatili? ![]()
@rozand píše:
A když je na tom tak zle, proč na těch dávkách není? Je lepší žebrat jídlo po netu, než si na něj získat peníze ze systému, který jsme už všichni zaplatili?
Vyrizeni trva dlouho? Treba?
Nechapu potrebu kopnout si.