Aktuální nedostatek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1702
12.4.17 20:29

@Konnny nejde mi to otevřít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
12.4.17 20:32

@MickyG
Mrkni o pár příspěvků výš na Bibi 2233 - uvádí odkaz na tuto diskuzi, to otevřít jde dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
12.4.17 20:36

Ne tuhle diskuzi pak smazali. Tu, kterou myslí myšák Mickey.

• Citovat
  • Upravit
1702
12.4.17 20:38

Ta diskuze byla asi z února. A první výplatu čekala v březnu tuším. Ale přijde mi to úplně stejný jako teď. Jídlo, kosmetika a taky se chtěla maminkám po výplatě odměnit co ji pomůžou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
12.4.17 20:39

@blabla123 a byla stejná jako tato, že jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
12.4.17 20:43
@bibi2233 píše:
Nemůžu si pomoci, ale hodně mi to připomíná toto téma:

https://www.emimino.cz/…nani-263691/

Paní nebo slečně jsem tenkrát poslala balík, byla moc ráda, ale o dítěti nic nepsala.

Myslíte že jen shoda náhod s nickem a tématem? Mám z toho zvláštní pocit.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
12.4.17 20:45
@MickyG píše:

Mám za to, že z Moravy byla, ale odkud přesně nevím. Jméno úplně jiné.

• Citovat
  • Upravit
12.4.17 20:46
@MickyG píše:

Novackum nevěřím nikdy kor když chtějí poslat jídlo kosmetiku či peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Terisos
12.4.17 23:26

Aha… Tak to sorry. To smrdí. :nevim: Zprávu jsem i tak nedostala… Ale holkám děkuju za zveřejnění odkazu, opravdu jak přes kopírák…

• Citovat
  • Upravit
6831
12.4.17 23:36

Napiš sz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.4.17 09:24

@MickyG Ahoj, ano stejná diskuze s úplně stejným prvním příspěvkem tu byla v únoru, uživatelka s jiným nickem. S uživatelkou jsem se tehdy setkala osobně a předala jí pár věcí, které jsem doufala, že ji trochu pomohou. Chtěla jsem jí pomoci aspoň tím málem, protože situace kdy nemám pořádně jak uživit dítě musí být hrozná.
Teď jak čtu tuto diskuzi, tak jen doufám, že to byla pravda a že jsem při ochotě pomoci jen hloupě nenaletěla.

• Citovat
  • Upravit
5501
13.4.17 10:04

Jsem si celkem jistá, že naletěla. Dotyčná si měla dávno vyřídit všechny dávky a příspěvky (a já věřím, že to udělala), pak by nemusela takhle žebrat a lhát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.4.17 10:17
@rozand píše:
Jsem si celkem jistá, že naletěla. Dotyčná si měla dávno vyřídit všechny dávky a příspěvky (a já věřím, že to udělala), pak by nemusela takhle žebrat a lhát.

Spíš zkouší - nováček - kde se dá, která dobrá duše se chytne. Pak nějaké ty kosmetické výrobky či věci po dětech prodá na bazech a má další prachy třeba na cíga.
Jako nováčkům v tomto absolutně nevěřím. Být to žena, která je zde dlouhodobě, přispjívá do diskuzí, fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
13.4.17 12:44

Stejný text a nick jen s jedním i navíc tu byl už v červenci loňského roku, výše jsem psala odkaz. Akorát tam madam psala, že je bezdětná a najednou má dítě rok a půl. A neměla tehdy práci a peníze a kdyby někdo něco poslal?.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová