Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@rozand píše:
A když je na tom tak zle, proč na těch dávkách není? Je lepší žebrat jídlo po netu, než si na něj získat peníze ze systému, který jsme už všichni zaplatili?
Začala pracovat, tím pádem nemá nárok na další dávky. Co já vím, kde co všecko pobírala.
@jahuhudka Jo, když na to člověk nemyslí předem, tak jo. Nemám potřebu si kopnout, jen si „na dávkách nejsem“ vykládám jako pyšné konstatování, které podle mě není na místě. Myslím, že některé dávky se snad dají jednorázově získat i okamžitě, když je člověk skutečně na dně.
Kdyby byla zakladatelka z Prahy, klidně bych jí nějaké potraviny dala, takhle bohužel.
@hudečice To je blbost, na většinu příspěvků se žádá s dokládáním příjmů zpětně, takže např. za září, říjen, prosinec.
Jsem z jižních Čech, tak bohužel, ale zkusila bych mimořádnou pomoc na ÚP. Hodně štěstí.
Jestli chceš, nápis mi SZ seznam věci, co bys potřebovala, zítra odpo budu v OV a mužů ti neco nakoupit a dovest
Zkuste potravinovou pomoc z charity, mají možnost jídla a také kosmetiky pro sociálně slabé.
@rozand predpokladam ze na davkach nejsem psala prave proto aby ji tu neumlatily lopatou ![]()
Do takovych diskuzi by meli psat jen ti ochotni pomoc ostatni by mely mlcet uz tak to musi byt hrozna situace nemit jidlo pro dite
@jahuhudka píše:
@rozand predpokladam ze na davkach nejsem psala prave proto aby ji tu neumlatily lopatou
Do takovych diskuzi by meli psat jen ti ochotni pomoc ostatni by mely mlcet uz tak to musi byt hrozna situace nemit jidlo pro dite
jak řečeno shora - potravinová banka.Tam je i drogerie.
@jahuhudka Ale to by jí snad mohlo pomoct, když hmotná nouze se dá pokud vím vyplatit jednorázově rovnou? ![]()
@rozand netusim ale myslim ze okamzite vyplati jen lidi z vezení. Mozna zivelna pohroma
@Di22 Ahoj, pokud chceš, zbyly mi po dceři neotevřené nutrilony, přestala je pít ze dne na den. Pošli mi zprávu jeslti máš zájem.
@rozand píše:
@jahuhudka Ale to by jí snad mohlo pomoct, když hmotná nouze se dá pokud vím vyplatit jednorázově rovnou?
Jednorázová mimořádná pomoc určitě.
@Burj Chalifa píše:
jak řečeno shora - potravinová banka.Tam je i drogerie.
To je mozne reseni pokud nechteji nejaky doklad ze je na hmotne nouzi? Nebo muze kdokoliv?
@jahuhudka píše:
To je mozne reseni pokud nechteji nejaky doklad ze je na hmotne nouzi? Nebo muze kdokoliv?
nemohu posloužit, nejsem cílová skupina. Avšak myslím, že když tam dotyčná zajde, slušně poprosí a vysvětlí situaci, že jí něco dají rovnou i bez papírů.
@Burj Chalifa taky netusim jen hadam. Ale aspon je to rada co se da zkusit. Je zbytecne kopat do nekoho kdo uz v tezke situaci je.