Aktuální průběh COVIDu?

Anonymní
3.8.22 14:59

Aktuální průběh COVIDu?

Ahoj, kdo máte nebo jste měl poslední dobou COVID, jaké jste měli příznaky? Manžel má teplotu do 38,5 C, průjem, je mu na zvracení. Slyšela jsem, že se tak může momentálně projevovat COVID. Test si dělal - negativní. U nás v nemocnici se PCR dělá až v sobotu. Na střevní chřipku mi ta teplota přijde moc.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1044
3.8.22 15:04

Jsme na tom podobně..38 průjem zimnice na zvracení antigen negativni cela rodina. Dr dovolena at nase tak dětské odborné místo volno za 2dny..podezreni na covid mame…testy nos i krk negativni.

A nebo je to nějaká viroza…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
3.8.22 15:06

A nebo uz jsme zblbnuty tak z covidu..ze prostě virozu z počasí přehřátí atd hned máme za kovid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.22 15:09

@venulka1 Kéž by, izolovala jsem se od něj, ale bojím se, jsem v 18tt s dvojčaty, mám za sebou 3 potraty, teď jsem poprvé těhotná po IVF, před sebou důležitá vyšetření, bojím se, aby mě to nesestřelilo :(

• Citovat
  • Upravit
10680
3.8.22 15:11

Mohla by to být třeba salmonelóza…řekla bych že covid se zvracením projevuje spíš u dětí, u dospěláků to teď bývá klasická rýma, kašel, bolest v krku, hlavy, teplota…

Ale stejně, ať je to covid nebo ne, ty se teď drž raději dál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
3.8.22 15:16

V tomhle případě je izolace žádoucí za každé situace nemoci. I kdyby viroza..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.22 15:23

@Tarinka Salmonelóza mě taky napadla a byla by pro mě i nejmíň riziková, co se týče přenosu. Ale až na jedno jídlo jsme jedli to samé. Tak uvidíme, každopádně ještě dneska jsme spolu spali v jedné místnosti, blbě mu začalo být v noci. :-/

• Citovat
  • Upravit
11877
3.8.22 15:26

Dcera teď měla něco podobného - teplota až 38.9, zvracení, šílená únava. Dva kvalitní antigeny během tří dnů negativní. Takže to byly spíš rotaviry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.22 15:27

@Titty A za jak dlouho to přešlo? Ale rotaviry jsou jen u dětí, ne?

• Citovat
  • Upravit
4496
3.8.22 15:43

My jsme doma taky prodělali virozu, bylo to teda na konci června a přinesla to dcera ze školky… Ona v sobotu v noci zvracela, pak i průjem a zvýšená teplota, já jsem byla ještě v pondělí v práci a v noci se mi to rozjelo taky… Problila jsem celou noc, bylo mi na umreni a v tu dobu jsem byla 30.tt… Ani mě nenapadlo, že by to mohl být covid teda, prostě viróza ze školky, protože postupně to v MŠ skolilo všechny… Naštěstí jsme to přežili všichni, i když to byl fakt hnus :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
3.8.22 16:39

Můj kluk 1,5r měl šílený průjem jak nikdy v půlce července, padlo přes 20 plin za den.pres léto jsou střevní infekty typické. chodime ven, na všechno sahame, venku často jíme a díky tomu si domů doneseneme všechno možné, co rozhodí střevo, pak z toho blinkame a prujmujeme.ja nyní angina, covid negativní. Teploty u střevních infektu jsou i ke 40. Klidně bych to tipla na tu střevní virózu a covid vůbec neuvažovala. tyto sahrajty se přenáší hlavně fekálně orální cestou.tj dotykem a povrchy. Takže vaše izolace je prakticky nemožná, leda odjet pryč. A infekční je člověk i po odeznění příznaku tuším i tyden!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
3.8.22 16:41
@Anonymní píše:
@Titty A za jak dlouho to přešlo? Ale rotaviry jsou jen u dětí, ne?

Ne, rotavir leze na všechny. Jen malé děti může ohrozit na životě kvůli rychle dehydrataci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35331
3.8.22 16:45
@Anonymní píše:
Ahoj, kdo máte nebo jste měl poslední dobou COVID, jaké jste měli příznaky? Manžel má teplotu do 38,5 C, průjem, je mu na zvracení. Slyšela jsem, že se tak může momentálně projevovat COVID. Test si dělal - negativní. U nás v nemocnici se PCR dělá až v sobotu. Na střevní chřipku mi ta teplota přijde moc.

Stejny prubeh u ditete a kamaradky mladsiho ditete. Nakazily se kazde jinde, vzdycky to mela vetsina lidi v okoli, prubeh mel kazdy jiny, spolecnym jmenovatelem byla bolest bricha a prujem a/nebo zvraceni, horecku mel jen nekdo. Vsichni to povazujeme za beznou letni virozu. Trvani obvykle den dva, vyjimecne dele. Takove virozy snad byvaji kazdy rok, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.22 16:52

Horečka do cca 39, trochu kašel, jinak nic. Nechtěla jsem věřit, že mám covid. A byl tam. Po týdnu bez teplot, trochu kašel.

• Citovat
  • Upravit
15313
3.8.22 17:01
@Anonymní píše:
Ahoj, kdo máte nebo jste měl poslední dobou COVID, jaké jste měli příznaky? Manžel má teplotu do 38,5 C, průjem, je mu na zvracení. Slyšela jsem, že se tak může momentálně projevovat COVID. Test si dělal - negativní. U nás v nemocnici se PCR dělá až v sobotu. Na střevní chřipku mi ta teplota přijde moc.

A není to jedno, jestli má covid, nebo něco jiného? Prostě má nějakou virózu, za pár dnů to přejde. Manžel mě covid teď, bolelo ho trochu v krku a hlava, jinak nic. Testoval se jen na přání zaměstnavatele, jinak by to vůbec neřešil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí