Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Nevíte někdo, kde v Brně píchají/prostřelují miminkům naušničky s ohledem na akupunkturní body?
Na akupunkturu je super dr. Fildán http://www.fildan.cz/ ale jestli píchají naušnice, to nevím. Zkus si tam brnknout ![]()
@Maky.p Ahoj,…omlouvám se, že Tě takto přepadám, ale chci se zeptat právě na toho dr. Fildána. Máš s akupunkturou u něj dobré zkušenosti?? Ráda bych ji vyzkoušela, ale ráda bych kvalitního lékaře. Údajně, pokud ji někdo dělá špatně, dokáže to hodně zavařit. Děkuju za odpověď.
@lenuleeee ahoj, slyšela jsem, že je nejlepší v Brně a doporučili mi ho v Repromedě. Já byla spokojená, i když na můj problém byla akupunktura krátká
Ale jinak je to fajn člověk a snaží se pomoct, aniž by vnucoval pořád nějaké drahé homeopatika ![]()
@Maky.p Jé, ty taky chodíš do Repromedy??
To je super. Mě zatím nic takového nedoporučovali,…ale je pravda, že se s dr. chystám teprve o tom pobavit. Já právě nějakého dobrého dr. na akušku hledám a na dr. Fildána jsem narazila na netu. Můžu se zeptat, jaký máš Ty problém? Abych náhodou neměla třeba to samé a akupunkturou jen neztrácela čas. Odpověz samozřejmě jen pokud o tom chceš mluvit, pokud ne, chápu ![]()
@lenuleeee Já jsem do Repromedy chodila na cvičení podle Mojžíšové, jako tak do CARu ještě ne. Zatím to zkoušíme s obvodní gyndr. Mám PCO ![]()
@Maky.p aha,..no já kromě toho že nemám vejcovody, tak jsem prý v pořádku a manžel taky. Tak třebas by byla akuška vhodná.
Děkuju Ti za info a moc přeji aby se Vám brzy zadařilo !!!! ![]()
@lenuleeee Děkuji, no, taky to nemáte jednoduché.. I já moc moc přeji, ať vám to brzy vyjde ![]()
Ahoj batolato, můžeš prosím upřesnit aku na té Soudní ulici, na webu jsem nenašla.
Díky!
A kromě dr. Fildána, doporučili byste nějakého ještě dalšího dr., který se věnuje akupunktuře fakt na dobré úrovni?