Akupunktura Brno - naušnice

1247
3.3.12 00:53

Akupunktura Brno - naušnice

Nevíte někdo, kde v Brně píchají/prostřelují miminkům naušničky s ohledem na akupunkturní body?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24870
3.3.12 09:23

Na akupunkturu je super dr. Fildán http://www.fildan.cz/ ale jestli píchají naušnice, to nevím. Zkus si tam brnknout ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
680
27.3.12 20:17

@Maky.p Ahoj,…omlouvám se, že Tě takto přepadám, ale chci se zeptat právě na toho dr. Fildána. Máš s akupunkturou u něj dobré zkušenosti?? Ráda bych ji vyzkoušela, ale ráda bych kvalitního lékaře. Údajně, pokud ji někdo dělá špatně, dokáže to hodně zavařit. Děkuju za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
27.3.12 20:33

@lenuleeee ahoj, slyšela jsem, že je nejlepší v Brně a doporučili mi ho v Repromedě. Já byla spokojená, i když na můj problém byla akupunktura krátká :nevim: Ale jinak je to fajn člověk a snaží se pomoct, aniž by vnucoval pořád nějaké drahé homeopatika 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
680
27.3.12 20:46

@Maky.p Jé, ty taky chodíš do Repromedy?? :) :) :) To je super. Mě zatím nic takového nedoporučovali,…ale je pravda, že se s dr. chystám teprve o tom pobavit. Já právě nějakého dobrého dr. na akušku hledám a na dr. Fildána jsem narazila na netu. Můžu se zeptat, jaký máš Ty problém? Abych náhodou neměla třeba to samé a akupunkturou jen neztrácela čas. Odpověz samozřejmě jen pokud o tom chceš mluvit, pokud ne, chápu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
27.3.12 20:52

@lenuleeee Já jsem do Repromedy chodila na cvičení podle Mojžíšové, jako tak do CARu ještě ne. Zatím to zkoušíme s obvodní gyndr. Mám PCO :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
680
27.3.12 21:01

@Maky.p aha,..no já kromě toho že nemám vejcovody, tak jsem prý v pořádku a manžel taky. Tak třebas by byla akuška vhodná. :) Děkuju Ti za info a moc přeji aby se Vám brzy zadařilo !!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
27.3.12 21:30

@lenuleeee Děkuji, no, taky to nemáte jednoduché.. I já moc moc přeji, ať vám to brzy vyjde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
28.4.15 14:41

V Brně skvělá akuška na ul. Soudní vedle nábytku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
22.5.15 09:11

Ahoj batolato, můžeš prosím upřesnit aku na té Soudní ulici, na webu jsem nenašla.
 Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
22.5.15 10:21

A kromě dr. Fildána, doporučili byste nějakého ještě dalšího dr., který se věnuje akupunktuře fakt na dobré úrovni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí