Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Pučálkovic.Amina
Dekuju @Buba mara
Děkuju moc. Volala jsem ještě s kamarádkou co dělá na veterině v jiném městě. A taky mi doporučila infuzi. Volala jsem veterináři a vzal mě mimo ord. dobu a dal mu Duphalite. A musím uznat že je lepší. Vzala jsem i vzorek moči a výsledky jsou lepší než měl. Tak snad léčba zabírá. Zítra jdeme na další injekce a dostane znova i Duphalite.
Pravděpodobně je to pokračování problému který měl půl roku dozadu. Kocourek mi zvracel a měl průjem a nezjistilo se z čeho. Měli jsme tomu věnovat větší pozornost ja i veterinářka.
Ale tak snad se bude držet je to malý bojovník. Mám ho z útulku od koťátka a už tenkrát bojoval s vnitřní plísní.
@Llll877 to je dobrá zpráva. Hlavně se zeptejte veterináře na dietu. Bude teď muset speciální konzervy a nedávat granule. Ta konzerva má v sobě vodu na rozdíl od suchých granulí a jak kočky obecně málo pijou, tak to není v tomto případě dobrá volba. Tak hlavně ať je kočičák zdravý ![]()
@Buba mara
Děkuju. Dneska už se poprvé napil sám, ne moc ale napil. Jinak dáváme vodu stříkačku a kapsičky speciální dietni dáváme po lžičkach a bez granulí jsme. Ale mám pocit že mu ty kapsičky nechutnaji. A to krmení je zážitek pro oba
on celý od kapsičky, já celá od kapsičky
ale už se zlepšuje pomalinku…
@Llll877 to znám
Doteď se vidím, jak škrabu kočce kuřecí játra se žloutkem a dávám jí to lízat z prstu, aby aspoň něco snědla. A což teprve prášky. To je také zábava. Celá miska vylízaná a prášek tam leží na dně ![]()