Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já myslím, že je to ok. Počkej další 2 dny a už bude určitě dálnice. Já to měla stejně ![]()
@Barevné klubíčko píše: Více
Dakujem za reakciu 🤍 Ja som v minulosti o bábätko prišla, preto trošku stresujem, ale snažím sa myslieť pozitívne. Skúsim za ďalšie 2-3 dni.
@Anonymní píše: Více
Gratulujem! Máme tie čiarky cca rovnaké. Dufam, že nám to bude správne silnieť.
@Niky155 ano je to skoro stejne,..měla bych to dostat sobota/ neděle.. tuším, že Vy taky. Muzeme si klidne zitra nebo pozitri poslat srovnávací další! Držím palce, hezký den:)
@Niky155 píše: Více
To chápu, ale člověk to bohužel neovlivní, to je život. Já věřím, že to teď bude v pořádku ![]()
Ahoj, máš super čárky na 12 dpo a 14 dpo. Já teda testovala až 16 dpo a vypadaly takto, jsem teď 11+2 ![]()
@Anonymní píše: Více
Gratulujem! 🤍 A ďakujem za reakciu. Včera večer okolo 19tej (15DPO) som si spravila aj digitálny a ukazovalo už 2-3, tak verím že všetko je ok.
Pekný deň, dnes 17DPO takto, mám srdce na mieste. Ešte raz vám všetým ďakujem za odpovede a fotky ☺️
Hezký den,
Přidávám své testy a doufám že budou sílit:smiling_face_with3_hearts: aby byl vánoční dárek:smiling_face_with3_hearts:
Ahojte, aký ste mali test na 14 deň po ovulácii? Ovuláciu som mala potvrdenú. Čiarka je jemne silnejšia ako na 12 DPO, ale príde mi stale dosť slabá. Kedy sa vám zobrazila už silnejšia, ak ste mali ovuláciu potvrdenú?