Albi tužka nebo Magic pen

2901
3.10.17 08:38

Albi tužka nebo Magic pen ?

Ahoj maminky, chtěla. jsem malymu na vánoce Albi tužku. Potom sem narazila na Magic pen. Nemáte prosím někdo otestovano?
Moc děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
69235
3.10.17 08:49

Mám oboje, magic pen ne, úplně k ničemu. Vypadá to sice na videích skvěle, ale fakt to ani omylem nestojí za ty peníze. Vracela jsem ho, naštěstí to šlo, teď už tam mají podmínku, že na vrácení nesmíš použít ten kód k aktivaci té jejich aplikace. Bez toho ale zase nevyzkoušíš. Takže magic pen fakt ne, to si můžeš do tabletu všechno postahovat zadarmo a použít k tomu úplně obyčejný stylus, fakt jsou to vyhozené peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
3.10.17 08:50

Asi to nebude znit uplne nejlip…ale ja ksem albi tuzku loupila abych se malyho mohla " zbavit". A nemusela si s nim hrat kdyz jsem neco potrebovala. Abysme kniuku v pripade nouze mohli stridat s televizi nebo tabletem. Takze magic pen by nam byl k nicemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
3.10.17 08:51

Podle netu mi prislo, ze s tim muzes hrat hry, malovat, hraje to…nic co by neumel tablet sam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
3.10.17 08:51

@terinka4444 moc děkuji.
Malý uz píše jeziskovy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6715
3.10.17 08:55

My máme kouzelnou tužku Albi a je výborná. Pravidelně dokupujeme knihy a syn je nadšený. Teď na podzim vyjde nová knížka Dinosauři, takže Ježíšek jí určitě donese. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí