Alcatel OneTouch Idol 2 mini S

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2844
29.9.14 08:43

Alcatel OneTouch Idol 2 mini S

Máte někdo prosím tenhle telefon?? :)) Potřebuju poradit jak připojit telefon k pc :oops: :oops: Asi něco dělám špatně :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8523
29.9.14 09:03

Tak holka má taky Alcatel, sice jinej, ale taky jsem na to nemohla přijít. Píchla jsem ho do pc a nic se nestalo. Až minule jsem otevřela program Windows media player a tam nahoře je lišta: Synchronizovat. A když jsem připojila telefon, tak se mi tam konečně ukázal a mohla jsem přetahovat fotky a písničky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2844
29.9.14 11:25

@PetraJ Tak děkuju, zkusila sem to a ani tak se bohužel n ic ne zobrazilo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
29.9.14 13:28
@katiiik píše:
@PetraJ Tak děkuju, zkusila sem to a ani tak se bohužel n ic ne zobrazilo :(

Aha, tak to už nevím. já na tohle přišla náhodou a povedlo se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2844
5.10.14 12:09

@PetraJ Tak jsem přišla na to, že mi to nejde jen u mě na notasu, v pc m i to jde, tak nevim :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
5.10.14 12:46
@katiiik píše:
@PetraJ Tak jsem přišla na to, že mi to nejde jen u mě na notasu, v pc m i to jde, tak nevim :/

Tak aspoň že tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
27.2.15 12:03

Chtěla bych se zeptat, jestli má taky někdo takový problém s přehříváním? Mě se nehorázně přehřívá. Stačí když s někým 15 min. volám a telefon se nedá držet u ucha. Nevím co s tím. A baterka taky nic nevydrží. Reklamaci mi poprvé uznali, že mi vyměnili celou zadní část, ale vůbec to nepomohlo. A teď mi reklamaci zamítli. Nevím co s tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2844
27.2.15 13:17

@Sussane Tak mě se více zahřívá jen když na něm něco dělám a zároveň je na nabíječce, jinak ne a to ho mám ještě v tom silikonovém obalu. Jinak baterka mi při normální zátěži (wifi, čtení knížek, občas hra, facebook) vydrží až 3 dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák