Alergie na Mucosolvan

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
235
16.6.13 19:15

Alergie na mucosolvan

Zdravim, nase mala Karolin ma kasel a rymu, nic zasadniho, bez teploty, nicmene odsavame a na doporuceni dr. Jsem koupila mucosolvan junior. Dneska po obede jsem ji ho dala, mensi nez doporucenou davku pro jeji vek, behem deseti min se ji kolem pusy a na brade (rekla bych tam, kde si „opatlala“ zbytek siruou) bjebily cervene fleky, podobne koprivce. Vzali jsme ji a ve strachu z aletgie a duseni jeli na pohotovost, behe, cestu cca dvacet min. Ji vsak vyrazka zmizela. Na pohotovost jsme tedy nakonec nesli. Lamu si ale hlavu z ceho to bylo? Muze to byt z mucosolvanu? Mate nekdo podobnou zkusenot? Dekuju :) Jo btw je nam osm mesicu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5278
16.6.13 19:18

Mám úplně stejnou zkušenost - jak to malýmu vyteklo z pusdy, tak měl opuchlou, červenou čáru…už jsem mu ho nikdy nedala.

na kašel a odhlenění dávám sirup Prospan ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
16.6.13 19:19

Fakt? No tak slava, rikala jsem si co to jako je, prislo to hned po tom, co jsem ji ho dala :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
16.6.13 19:19

@kucerat Mám stejnou zkušenost, také dávám Prospan :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
16.6.13 19:21

Omlouvam se za chyby, malou mam na kline :)) jeste nekdo dalsi? V letaku pisou totiz pravdepodobnost jeden z deseti tis. :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
808
16.6.13 20:01

Moje dcera je taky asi jedna z 10 000:-) Po Mucosolvanu mela prujem a cervene boule po tele. Takze nikdy více, dávám Stodal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
16.6.13 21:01

Vazne? Tak to je teda pekny… No nas to taky poradne vydesilo…mamiky jeste nekdo negativn zkusenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
FloraBolger
17.6.13 09:36

Já mám u syna stejnou zkušenost (červené fleky na obličeji) - takže u pediatričky máme v kartě napsanou alergii (mimo jiné) na Mucosolvan :kytka:

• Citovat
  • Upravit
235
17.6.13 10:54

Tak jsem rada, ze se to objasnilo, vcera jsem z toho byla celkem splasena :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí