Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Zdravim, nase mala Karolin ma kasel a rymu, nic zasadniho, bez teploty, nicmene odsavame a na doporuceni dr. Jsem koupila mucosolvan junior. Dneska po obede jsem ji ho dala, mensi nez doporucenou davku pro jeji vek, behem deseti min se ji kolem pusy a na brade (rekla bych tam, kde si „opatlala“ zbytek siruou) bjebily cervene fleky, podobne koprivce. Vzali jsme ji a ve strachu z aletgie a duseni jeli na pohotovost, behe, cestu cca dvacet min. Ji vsak vyrazka zmizela. Na pohotovost jsme tedy nakonec nesli. Lamu si ale hlavu z ceho to bylo? Muze to byt z mucosolvanu? Mate nekdo podobnou zkusenot? Dekuju
Jo btw je nam osm mesicu ![]()
Mám úplně stejnou zkušenost - jak to malýmu vyteklo z pusdy, tak měl opuchlou, červenou čáru…už jsem mu ho nikdy nedala.
na kašel a odhlenění dávám sirup Prospan ![]()
Fakt? No tak slava, rikala jsem si co to jako je, prislo to hned po tom, co jsem ji ho dala :/
Omlouvam se za chyby, malou mam na kline
jeste nekdo dalsi? V letaku pisou totiz pravdepodobnost jeden z deseti tis. :/
Moje dcera je taky asi jedna z 10 000:-) Po Mucosolvanu mela prujem a cervene boule po tele. Takze nikdy více, dávám Stodal.
Vazne? Tak to je teda pekny… No nas to taky poradne vydesilo…mamiky jeste nekdo negativn zkusenost?
Já mám u syna stejnou zkušenost (červené fleky na obličeji) - takže u pediatričky máme v kartě napsanou alergii (mimo jiné) na Mucosolvan ![]()
Tak jsem rada, ze se to objasnilo, vcera jsem z toho byla celkem splasena ![]()