Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, prosím o radu… Mám 9denního chlapečka, je na obyč Sunaru a už třetí den nekakal. Naposledy to nebyl vyloženě tuhý bobek, spíš taková hutná kaše, ale bylo toho malinko. Ale teď už tři dny nic
. Pije po 3hod 60ml. Je ale klidný, né že by se nějak kroutil nebo prořval x hodin. Tak 2× za den zařve a propíná se u toho, ale po chvilce je klid.
Na UM je to normalni..dokud se ti nekrouti v placi nechala bych to tak… jinak doporucim radu meho Mudra a to, ze pokud ho tlaceni boli, kapnout trosku oliv. oleje kapatkem do zadecku. Zabira uzasne ![]()
Když on ani netlačí, neprdí… Dávám ho před každým jídlem na bříško, jindy mu zas cvičím nožičkami, chovám ho v klubíčku, masíruji bříško, dávala jsem i teploměr do zadečku. A nic. Říkám, občas křičí, ale většinou před jídlem.
@crazymisha píše:
Když on ani netlačí, neprdí… Dávám ho před každým jídlem na bříško, jindy mu zas cvičím nožičkami, chovám ho v klubíčku, masíruji bříško, dávala jsem i teploměr do zadečku. A nic. Říkám, občas křičí, ale většinou před jídlem.
to nic nebude bud v klidu..ja taky hrotila, ze nekadi a pritom ho nic netrapilo..pred jidlem mi krici taky a to asi proto, ze uz ma hlad a jeste nema flasku
dokud mu opravdu nic ocividne neni nech to tak, ono mimino by si reklo, ze neco nehraje…
Raději bych změnila výživu. Můj starší syn odrostl na Sunaru bez problémů, ale mladší měl po něm také zácpu. Ze začátku to bylo jako u tebe a já si říkala, že to chce čas, než si tělíčko na novou baštu zvykne. Jenže pak už nekakal vůbec a záchvaty pláče byly častější. Hovínka jsem z něj musela dolovat. Pak jsem zkusila změnit baštu a byl klid. Jinak mi maminky radily do mlíčka přidat lžičku obyčejného másla (ne margarínu).
Navic, takto male deti vetsinou co sni beze zbytku spotrebuji…jak ti cura? jestli ma kolem 6 procuranych plen za 24 h tak je to ok.
Muj nazor je, ze u tak maleho mimina neni Sunar original vhodnou vyzivou.
@chatwenna a co jineho kdyz nekoji? ja teda nevim jake jsou v cr mlika a zda je sunar tim dobrym ![]()
@svycarka já to také neudělala a změnila jsem raději tu výživu. Ale psalo mi to hodně maminek.
@svycarka Čurá v pořádku, při každém krmení měníme plenku, což je každé ty 3 hoďky. Jen mě vyděsilo, že už tak dlouho nekakal, první dcera byla na Nutrilonu, trápily jí prdíky, ale stoličku měla docela řídkou a i několikrát denně.. ![]()
@Stay-C
Jo, ten právě máme. A přemýšlím, jestli teda nezměníme třeba na ten Sunar Nutradefence…
@Stay-C ja bych to maslo 9 dennimu nedala…ja jsem to pridala az do kasi po 5 mesicich. nemyslim si ze ma na to jeste zaludek uzpusobeny toto vstrebat..za me radeji maslo ne…
@crazymisha já přešla ze sunaru na Babylove z DM. Dnes jsme na BabyDream z Rossmannu, protože v DM stále zdražovali a navíc často nebylo to jejich mlíčko k dostání. Ale dost i ušetříte. To DM mlíčko stojí 160 Kč a z Rossmannu 140 Kč. Ptala jsem se i pediatričky, protože vzhledem k ceně jsem k nim neměla moc důvěry, ale řekla, že je to kvalitní mlíčko a používá ho hodně maminek.