Alergie na psa u dítěte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24797
24.10.13 20:02

Čističku nemám, ale lidé to chválí. Ale těžko říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.10.13 20:04
@emers píše:
To nevypadá na alergii pokud po lécích na alergii nepociťujete zlepšení…
Hlavně ten kašel pokud je nejvíc vleže když jde spát, to vypadá na klasický kašel nějakého původu, zánět dýchacích cest apod., ale ne na alergický… alergický by se jí projevoval právě spíš přes den a u zdroje alergenu… vleže je kašel vždy nejhorší kvůli tomu, že dýchací cesty jsou vodorovně… když je třeba zápal plic, tak se doporučuje i spát v sedě, právě kvůli průchodnosti dýchacích cest… od kamošky zrovna mělo dítě zápal plic, jakýsi suchý bez teplot… nevím no… mně to na tu alergii na psa nepřipadá, ale tak uvidíte… hodně štěstí ať na to přijdou a vyléčí to ;)

díky!! moc si přeju, aby to alergi na psa nebyla. Když je s ním, tak žádné zhoršení právě není. Musím počkat no.

• Citovat
  • Upravit
72725
24.10.13 20:21

Já mám alergii na psa a projevuje se vyrážkama, kýcháním, kašlem. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.10.13 20:30

S timhle tematem mi jdete do rany.mam rok a pul starou dceru a porad si mne oci.za leto mela 3× zanet spojivek. a dr nam dala doporuceni na ocni a pokud nic nenajdou muze se uvazovat o alergii ze si mysli ze by to mohlo byt. uolne me to desi.mame psy a cincily mala je miluje nedovedu si predstavit dat je pryc.

• Citovat
  • Upravit
59404
24.10.13 23:44

Hlavně na alergo řekni že máte psa. Synovi pomohli až léky z alergo, do té doby bral kapičky zodak a jak jsme zjistili nulový eekt :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
24.5.14 13:36

Muze se alergie na psa projevovat i pokaslavanim cca 5× za den u dvouleteho ditete a jen bolestmi v krku u dospeleho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1057
19.5.15 09:31

Ahoj, prosim dcera ma alergii, dala jsem v nedeli psa pryc.za jak dlouho se projevi zlepseni bez styku s alergenem? bere i spoustu leku, tak za jak dlouho je budu moc vysadit :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59404
19.5.15 09:40

@inthense to je dost individuální, u syna to bylo do několika týdnů a ted po pár letech mu pes v testech nevyšel, máme doma štěně jorkšíra a vše ok. Asi mu vadilo jak pes línal a v pokoji jsme odstranili i koberec ;). syn měl skryté reakce, byl často nemocný a už mu to šlo do astmatu :?. Pokud by tam byly projevy pálení očí, vyrážka tak to by mělo ustoupit víceméně hned ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1057
19.5.15 09:49

@Markéta80 dekuji, ma celkovou reakci.od cca 9 mesicu porad ryma, kasel obcas a sipala.ryma prechazi casto do bronchitidy. z oci ji tece cca 3 tydny.meli jsme havanacka, ten nelina.vadi ji nejspis sliny a roztoce :zed: po oliznuti psem mela hned vyrazku.uz aby ji bylo lepe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59404
19.5.15 11:20

@inthense :( tak to bylo hodně agresivní to by mělo rychle ustoupit. Syn to měl je na chlupy, naštěstí. Ale má i pyly a trávy. jemu taky vše jde hned na průdušky, pořád nemocnej ale brala sjme to že začal chodit do školky, reakce vyrážky a pod neměl vůbec takže psa jsme brala že ok a pak už byl poslechově špatný tak se šlo konečně na alergo testy a tam mu pes vyšel jako alergen jenže u tchýně mu pes nevadil :think: tak jsme po 3 letech nechala udělat kontrolní testy a najednou pes ok tak jsme říkala že jestli psa tak nelínajícího. jak by měl alergii na sliny a roztoče tak by nešel ani nelínající pes. Snad to bude brzo lepší :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1057
19.5.15 19:37

@Markéta80 snad jo.bylo tezky dat pryc psa, ale tezsi je ji videt jak je ji zle.dnes uz mela rymu trochu lepsi, je teprve 2 den bez psa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59404
20.5.15 10:25

@inthense to se nedá nic dělat, bohužel. by se vše jen zhoršovalo :(. Ted už jí bude každý den lépe :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1057
20.5.15 19:08

@Markéta80 dekuji :) u vas snad taky alergie uz nezvitezi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59404
20.5.15 20:26

@inthense z manželovo strany má každý něco takže jsme to věděli už od mimina jen nikdo nikdy nebyl na psa :? :* :* at je brzo malá ok ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
4.2.18 10:26
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat