Alergie při UM

Anonymní
11.4.19 17:16

Alergie při UM

Zdravím všechny. Mám chlapečka, za 3 dny mu jsou 4 měsíce. Téměř od narození je na umělém mléku. Asi před 3 týdny začal být více neklidný řve, ječí, kroutí se, objevila se mu na hrudi vyrážka, Dr napsala mastičku s kortikoidy, mazala jsem a zmizelo to, ale teď se mu to vrátilo ve větší míře a má to i všude na zádech i na hlavě sem našla červený flíček. Je to asi už čtvrtý den co celý den probreci, projeci, vždy vydrzel mezi krmením 3 hodiny, teď už ne, při krmení ječí, není k utišení, pak si vezme ale kroutí se u toho, nevypije toho tolik( jen někdy) a nevydrží to ty 3 hodiny. Mám podezření na alergii na kravské bílkoviny v mléku, myslíte že by to mohlo být tím? Nebo co by to mohlo být? Byl do teď hodné dítě, nechápu to, spurt si myslím že vypadá trochu jinak :roll: jsem z toho už na nervy. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10141
11.4.19 17:24
@Anonymní píše:
Zdravím všechny. Mám chlapečka, za 3 dny mu jsou 4 měsíce. Téměř od narození je na umělém mléku. Asi před 3 týdny začal být více neklidný řve, ječí, kroutí se, objevila se mu na hrudi vyrážka, Dr napsala mastičku s kortikoidy, mazala jsem a zmizelo to, ale teď se mu to vrátilo ve větší míře a má to i všude na zádech i na hlavě sem našla červený flíček. Je to asi už čtvrtý den co celý den probreci, projeci, vždy vydrzel mezi krmením 3 hodiny, teď už ne, při krmení ječí, není k utišení, pak si vezme ale kroutí se u toho, nevypije toho tolik( jen někdy) a nevydrží to ty 3 hodiny. Mám podezření na alergii na kravské bílkoviny v mléku, myslíte že by to mohlo být tím? Nebo co by to mohlo být? Byl do teď hodné dítě, nechápu to, spurt si myslím že vypadá trochu jinak :roll: jsem z toho už na nervy. Děkuji

Mohlo. Můžeš mu zkusit Nutrilon Allergy Digestive Care, ale je to hnusně hořké, otázka jestli to bude vůbec pít, když je navyklý na normální UM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
11.4.19 17:40

Jezis co je to za doktorku, ze hned nacpe kortikoidy :zed: to opravdu vypada na alergii, at ti da zadanku k alergologii a uvidis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
11.4.19 17:42

Pak to muze byt jeste alergie na laktozu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie