Alergie - zjištěna na kožní

Anonymní
22.12.23 20:29

Alergie zjištěna na kožní

Zdravím Zjistí li mi na kožní alergií ale ještě se neví na co přesně. Chodím tam cca 2 měsíce pořád mě svědí tělo jsem objednána na Alerkologii v únoru ale nevím co může být tenhle výsledek měl to někdo podobně?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65674
22.12.23 20:38
@Anonymní píše:
Zdravím Zjistí li mi na kožní alergií ale ještě se neví na co přesně. Chodím tam cca 2 měsíce pořád mě svědí tělo jsem objednána na Alerkologii v únoru ale nevím co může být tenhle výsledek měl to někdo podobně?

Sama pises, ze mas alergii, takze pujdes na alergologii. A nerekla bych, ze z toho vysledku poznas alergii. Co ti ta kozni rekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.12.23 20:42

@vokishka No hodně dlouho mě svědí tělo chodím na kožní nakonec mi vzaly odběry krve a měla jsem tam něco vysokého řekl mi že jsem měla nějakou alergickou reakci ale já pořád nevím s čeho na Alerkologii jsem objednána v únoru abych zjistila na co jsem teda alergická. Ale chtěla bych vědět co znamená ten výsledek jestli je to hodně silné nebo normální.

• Citovat
  • Upravit
9783
22.12.23 22:56

Je to celkový imunoglobulin E, známka atopie / alergie. Teď už zbývá jen zjistit, jaké specifické IgE (na potravinový / inhalační alergen atd.) je zvýšené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí