Aliexpress.com a LV

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
21.8.13 14:59

Chtela bych se zeptat. Mam zalusk na holinky vychazi tam cca 50$ chci si je objednat. Kolik by stalo clo? Nekde jsem cetla i radu ze mam napsat dodavateli at napise ze je to darek nebo nizsi castku. Poradite mi?

• Citovat
  • Upravit
7449
21.8.13 19:21
@Anonymní píše:
Chtela bych se zeptat. Mam zalusk na holinky vychazi tam cca 50$ chci si je objednat. Kolik by stalo clo? Nekde jsem cetla i radu ze mam napsat dodavateli at napise ze je to darek nebo nizsi castku. Poradite mi?

Holinky za 50 dolarů? To jsou ze zlata? 8)
Clo se platí 2-6%, DPH je 21%. Můžeš zkusit napsat o tu nižší částku a že je to dárek, to ano. Nicméně holinky budou asi velký balík, takže ti to na celnici prozkoumají. Ale myslím, že když tam bude „dárek“ a cena třeba 20 dolarů, že na holinkách se to teda nepozná…

Já jsem teď zvědavá na kameru za 119 dolarů. Napsala jsem „dárek“, ale asi ho na celnici chytnou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.8.13 19:25

No tak jsou to holinky hunter. Tak uvidime. Zkusim to risknout…a

• Citovat
  • Upravit
7449
21.8.13 20:01
@Anonymní píše:
No tak jsou to holinky hunter. Tak uvidime. Zkusim to risknout…a

Aha, tak to jo. Já jsem si právě říkala, co je to za značku :). Uvidíte, zkuste…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
31.8.13 09:48

Zdravím…Nepročítala jsem celou diskuzi.
Objednávali jste někdo z alliexpress něco pro chlapy?? Polo Lacoste atd??
Aby nepřišla nějaká poloprůsvitná látka, či nějaká jiná hrůza :-D Je mi jasné, že originál to nebude nikdy, ale aby to prostě bylo nositelné :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
31.8.13 20:22

@Janča1212 Objednávala jsem na prckovou - dohromady již nějakých 40 věcí a vše dle uvedené kvality (bavlna byla bavlnou, atd.). Na sebe mám jedny kalhoty, které opět byly dle uvedené kvality. Na chlapa jsem zkusila tričko, zatím je na cestě a chci bundu, ale tam čekám, až přijde kamarádce a dle kvality a hlavně rozměrů objednám. Ale jsem ve skupince, asi 500 lidí, a zatím nikdo nad kvalitou neměl problém…
Jo a včera přišla kamera a přesně dle infa :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ALSLSLDLS
26.11.13 17:45

Pomoc aliexpress

Dobrý den. Chci ze zeptat. Objednala jsem 2× repliky brylí Ra ban za 30 USD. Balíček je na celnici. Dostanu to nebo mi bude zabavený??
Máte někdo zkušenosti??

• Citovat
  • Upravit
7449
27.11.13 12:46
@ALSLSLDLS píše:
Dobrý den. Chci ze zeptat. Objednala jsem 2× repliky brylí Ra ban za 30 USD. Balíček je na celnici. Dostanu to nebo mi bude zabavený??
Máte někdo zkušenosti??

Pokud je na celnici, tak musíte zaplatit clo a DPH + celní poplatek. I když kamarádce zabavili Adidas mikinu, tak jen zaplatila a balíček došel.
Ale záleží, jak moc je to napodobenina a jak se celnice vyspí, samosebou můžou balíček zabavit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9135
16.1.15 20:28

@CokeLady Jojo, taky jsem si všimla, má to skoro každá, Michael Kors se teď rozmohl docela dost, bohužel bych chtěla vědět, kolik těch kabelek v tom metru bude pravých :D

Jinak podle mě fake brýlí se z dálky nepozná, pozná se podle mě z blízka při zkoumání a při kvalitě zpracování, jako u všech těch věcí :lol: ale nevím, jen si myslím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
5.2.15 15:37

@KajinaZ jo jasne, originaly se sijou ve dne a fejky v noci ve stejne fabrice :roll:.. Nakupovanim fejku podporujete cerny trh a hlavne nelidske zachazeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.9.19 11:00

Vypnutí videí na Aliexpressu

Poradí někdo jak v Aliexpressu vypnout automatické loadování a tím i přehrávání videí? Bere mi to data. Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
15839
7.9.19 11:05

Zneužití anonymu proč? Vypni si videa v prohlížeči a nauč se používat google.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.9.19 11:19
@Zumpa
@Zumpa píše:
Zneužití anonymu proč? Vypni si videa v prohlížeči a nauč se používat google.

Mluvím o aplikaci, nikoli o prohlížeči. Ví někdo? Dekuji

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák