Alimenty a policie

Napsat příspěvek
Velikost písma:
806
23.6.14 16:37

Trvale bydliste ma na mestskem urade

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
23.6.14 16:38

@EllaKouskova a třeba řidičák má?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
23.6.14 16:40
@barca93 píše:
@EllaKouskova a třeba řidičák má?

Nene mel ho mit ale nez ho dostal tak ho odsoudili k 8 letum bez rizeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
23.6.14 16:42

@EllaKouskova Tak pokud tedá nemá nikde trvalé bydlište, na účet mu nechodí ani halíř za měsíc, tak to nevim, jestli i policie s tím něco zmůže :nevim:, protože takhle z něho nedostaneš ani korunu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
23.6.14 16:44
@barca93 píše:
@EllaKouskova Tak pokud tedá nemá nikde trvalé bydlište, na účet mu nechodí ani halíř za měsíc, tak to nevim, jestli i policie s tím něco zmůže :nevim:, protože takhle z něho nedostaneš ani korunu.

Byla jsem na PCR tam udelal zapis proc jsem prisla aze se ozvou az tam bude nekdo kompetentni jak dlouho to tak muze trvat? Nez si me pozvou a zacne se to vubec resit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
23.6.14 16:46

@EllaKouskova Tak to netušim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
23.6.14 16:50

Jsem podruhe tehotna a ty nervy mi moc nepridavaj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
26.6.14 13:57

Vzdycky je cesta :) Policie je bohuzel banda ignorantu, ktera nema zajem resit co resit nemusi, takze pokud tam prijde nekdo evidentne neznaly situace, navic s veci, ktera evidentne znamena problemy pri reseni (napr. pokud se nevi kde bydli), tak vas policie odpinkne nejsnadneji jak to jde.

Myslim ze uz rade maminek jsem tu s obdobnym problemem pomohl, takze pokud byste potrebovala trochu pravne usmernit a pomoci, zkuste napsat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
26.6.14 14:21
@tygrik89 píše:
Vzdycky je cesta :) Policie je bohuzel banda ignorantu, ktera nema zajem resit co resit nemusi, takze pokud tam prijde nekdo evidentne neznaly situace, navic s veci, ktera evidentne znamena problemy pri reseni (napr. pokud se nevi kde bydli), tak vas policie odpinkne nejsnadneji jak to jde.Myslim ze uz rade maminek jsem tu s obdobnym problemem pomohl, takze pokud byste potrebovala trochu pravne usmernit a pomoci, zkuste napsat :)

Hotovo dnes jsem uz tam byla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
26.6.14 14:45

A uspech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
26.6.14 14:58