Poradna na téma rodinné právo
Mgr. Zoltán Duna
@Anonymní píše: Více
A proc jsi anonym? Dospela je, ale o zivote vi evidentne kulovy. V tomhle veku pochopitelne, zivot ji nauci.
@Anonymní píše: Více
Ne, matka si nemusi zjistovat nic, to je povinost otce. Matka zije s dcerou ve spolecne domacnosti. Jestli ma dcera problem, tak si muze nechat urcit alimenty i od matky, odstehovat se a zit jak je libo.
@arinecka píše: Více
Hlavně anonym píše uplně jiné informace. Nikde není psáno kolik alimentů kdo platil, má platit a že matka platila 2500 dceři. Těch 2500 má být kapesné od otce, asi z alimentů otce, polud jsem pochopila dobře.
@Anna766 píše: Více
Kapesné od matky, resp. z financí, s kterými hospodařila. Teď chtěla dcera celé alimenty a ještě kapesné.
Myslim si, ze je to zakladatelka schovana za anonym.
Že se na to nevykašlete. Všichni víte houby a děláte závěry. 😂 😂 😂 😂
@Vada píše: Více
to je fakt, je to diskuse o ničem, nikdo nic neví, a všichni si domýšlí podle svých rodinných zkušeností ![]()
@Vada píše: Více
On je i ten úvodni přispèvek napsaný jak hotentotem.
ano, je - já jsem to též pochopila nějak divně, a připomíná mi to tu diskusi, jak partner chtěl po partnerce, aby mu poslala půl platby elektřiny a pak ještě zaplatila celou elektřinu, že to tak bude spravedlivé
![]()
@arinecka píše: Více
To si nemyslím, to by nepsala tak „chytře”. ![]()
@Černá Madonna píše: Více
přesně, je to úplně jiný styl psaní a není to ona
Zakladatelka tu nebyla už tři dny a i když tu ještě byla, nereagovala. Všechno podstatné už bylo řečeno, teď je to úplně zbytečná diskuze ![]()