Alkohol před IUI

Anonymní
22.2.13 00:12

alkohol před IUI

Zdravím.. potřebuji názor. snažíme se s manželem 2 roky o mimčo a zítra jdeme poprvé na IUI, manžel má firemní večeři a řekl, že si tak těch 5 piv dá, já mám názor, že by neměl, on říká, že to nemůže vadit, jaký je váš názor?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4692
22.2.13 00:28

Tak můj názor je takový, že ať to vadí nebo ne, pít by neměl. Naštěstí v tomhle je ten můj v pohodě a když jdeme „do akce“ tak nepije dost dlouho předtím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
22.2.13 01:25

Tak když to vezmu z medicínského hlediska, tak to nevadí, jelikož spermie „uzrává“ zhruba 3 měsíce…takže horší by bylo, pokud pil před těma 3m, kdy se tvořily ty spermijky, co zítra půjdou na vandr..ale chápu, že se ti to nelíbí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
22.2.13 07:43

Já myslim, že to nevadí ted ani před 3 měsíci. Spermie se tvoří průběžně a nikde se netvoří fronta těch, co vznikly před 3 měsíci. Mě osobně by 5 piv přišlo zbytečně moc před takovou akcí, ale alkohol jako takovej vadit nebude.
My jsme šli na spermiogram a mnažel večer předtím pil i nějakej tvrdej alkohol (opilej nebyl v žádnym případě) a spermio vyšlo ukázkově.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tonj
22.2.13 08:48

Tak záležína tom jak dlouho je bude pít, jestli ho 5 piv opije. Aby to z něj ráno táhlo, to by asi moc vhodné nebylo. Mně osobně by se to asi taky moc nelíbilo, přeci jenom, je to pro vás dost důležitá věc :nevim: Já mám alkohol hodně ráda, ale nesnáším, když si ho někdo nedokáže odepřít - a tohle je podle mě situace kdy by si ho odepřít měl. Mně by to vadilo.

• Citovat
  • Upravit
3684
22.2.13 13:05
@tonj píše:
Tak záležína tom jak dlouho je bude pít, jestli ho 5 piv opije. Aby to z něj ráno táhlo, to by asi moc vhodné nebylo. Mně osobně by se to asi taky moc nelíbilo, přeci jenom, je to pro vás dost důležitá věc :nevim: Já mám alkohol hodně ráda, ale nesnáším, když si ho někdo nedokáže odepřít - a tohle je podle mě situace kdy by si ho odepřít měl. Mně by to vadilo.
úplně souhlasím.
Taky si občas s přítelem rádi dáme dobré vínko, ale určitě bychom nepili před nečím co je pro nás tak moc důležité.
Pokud to tedy nevydrží tak ať si třeba dá 2-3 pivka, ale jak tu bylo zmíněno, hlavně aby to druhý den ráno z něj netáhlo. Asi by to nebylo vhodné.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.