Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojte holky, nevíte jak dlouho se uschovávají v Repromedě mrazáčky??
Vlasti, ahoj
.. mam pocit, ze to bylo 3 roky a potom za kazdy rok se musi platit, kazdopadne je nevyhodi/nedaruji, aniz by vam nedali vedet, vim, ze by meli kontaktovat vsechny prave s otazkou, co se snehulacky ![]()
@skritek Petra píše:
Vlasti, ahoj.. mam pocit, ze to bylo 3 roky a potom za kazdy rok se musi platit, kazdopadne je nevyhodi/nedaruji, aniz by vam nedali vedet, vim, ze by meli kontaktovat vsechny prave s otazkou, co se snehulacky
ahoj Peťulko
, tak to jsem ráda… radši jsem jim písla, abych věděla c a jak.. už jsme tomu nechali volný průběh, tak kdyby se náhodou nedařilo, tak si pro sněhuláčky určitě pojedeme
A co ty, maminko, jak se dařííí??? Jak si to těhu užíváš?
![]()
@kelynka kocenko, zatim se dari paradne, uz jsem podle UTZ ve 31. tydnu, mala (je to holcicka) je stale 2 tydny napred
, takze uz to mame za par a taky si pak za rok po jejim narozeni (pokud se nezadari prubezne) pojedeme pro mrazacky, takze moc a moc drzim palce na dalsi tehulkovani!!! ![]()
@skritek Petra píše:
@kelynka kocenko, zatim se dari paradne, uz jsem podle UTZ ve 31. tydnu, mala (je to holcicka) je stale 2 tydny napred, takze uz to mame za par a taky si pak za rok po jejim narozeni (pokud se nezadari prubezne) pojedeme pro mrazacky, takze moc a moc drzim palce na dalsi tehulkovani!!!
jůůůůůů, Peťulko, takže nakonec jste si to nechali říct a bude to holčička, to je náááádhera
. Tak to je super, že krásně těhulkuješ
.. jen si to hezky užívej… Jinak moooc děkuji, snad se zadaří a když ne, tak si pro bobánky pojedeme
. Tak se moooo opatruj
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.