Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Kapaz píše:
@orionk Proč by matka dvou dětí neměla hulit? To je nějakej nevhodnej počet? Jakože s jedním si to ještě může dovolit a se třema na to má už zase nárok?
@orionk píše:
Já to vzdávám…![]()
![]()
Asi už stárnu
![]()
Ať si hulí jak chce a kdo chce, ať si hulej třeba i učitelky ve školce
![]()
To ať si hulej, ale ne v práci
![]()
@orionk píše:
@Eemii @Dajdula Ano, já taky si vyrazím, když babička hlídá. Taky jsem si dala sklenku když jsem ještě nevěděla že jsem těhu. Ale jako hulit??? To by mě nenapadlo!!!Je to pouze můj názor, ale matka dvou dětí by hulit neměla… A to nejsem žádná stará moralistka
![]()
![]()
A proc ne? Ze tebe by to nenapadlo, tak ze to delaj jini, je spatne?
V cem je joint horsi, nez alkohol?
Kdyz nejsi moralistka, tak se tak neprezentuj ![]()
@orionk píše:
Já to vzdávám…![]()
![]()
Asi už stárnu
![]()
Ať si hulí jak chce a kdo chce, ať si hulej třeba i učitelky ve školce
![]()
A vis ze hulej? Fakt jednu takovou znam.Je dost oblibena jak u deti, tak u rodicu. Dokonce hulej manazeri, lekari a lekarky, i policajti si jointa daji..myslim to naprosto vazne, bez ironie.
@orionk Tak si to tak neber.
Možná jen moc koukáš na filmy. Jen pro upřesnění, trávu jsem neměla dobrých 5 let, ale dřív jsem si občas dala a ráda. A rozhodně to není jak v Samotářích nebo Gymplu a podobných filmech. Zvlášť dospělí lidi (a rozhodně jich není málo) se „zhulí“ s rozumem a garantuju ti, že bys to ani na nich nepoznala. I o ty děti se člověk v klidu postará. Podle mě je alkohol horší. ![]()
Když už jsme teda u toho hulení, tak podle toho jak ted pročítám internet, tak na rozdíl od alkoholu nejsou prokázané žádné studie, které by dokazovaly jeho škodlivost v těhotenství. tím teda nechci propagovat trávu, ale myslím že alkohol je horší, mnohem horší.
a já sama nijak moc nehulím, tak jednou do měsíce ( je na tom dobrý sex…
)
@Alice.007 souhlasím,že alkohol je mnohem horší. Na internetu jsem někde viděla video, porovnání opilého a zhuleného člověka. No co myslíš? Ten zhulený byl mnohem lepší, nebyl agresivní, motorika ok, sranda s ním byla atd. Navíc alkohol ničí mozkové bunky a tráva je naopak stimuluje
Sama jsem to přes pár lety zkoušela a nestydím se za to.
@Kapaz @Eemii Já si to neberu
Na filmy ani nekoukám, ale měla jsem to doma… Blbce s vyhulenou hlavou. A věř, že i když sliboval a přísahal že už nehulí, tak jsem to vždycky poznala. Když přišel zhulenej byl to úplně jiný člověk…Zlej, arogantní, prostě idiot… Už bych nic takovýho doma nechtěla.
No ale to už odbočujem od tématu
Jo a já taky trávu měla a to několikrát, ale prostě od otěhotnění jsem to do huby už nevzala…
![]()
@Dajdula píše:
@Alice.007
Dobrý sex 1× za měsíc?![]()
![]()
Jdeš si zahulit?
![]()
@weyky
Vždyť to píšu - hulení je výborný proti Alzheimerovi a demenci. A pak ještě koláčky ![]()
@Dajdula jj, to je
Ale nejsem žádný zastánce hulení, jen mi to přijde lepší než alkoholismus ![]()
@orionk píše:
Jdeš si zahulit?![]()
![]()
Nemám matroš a radši mám v koláčcích. Jedině, že bych do nich nacpala bazalku. Tu mám.
@Dajdula zkus majoránku, ta bude lepší
babička jí stejně říká marijánka, takže to máš asi jedno ![]()
@weyky
Jen aby babička nebyla nějaká veselá. Co ty víš, co do těch polívek a bramboráků dává ![]()