Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Třeba ti ho vrámci předehry vytáhl zubama, zeptej se ho
Se stalo jednomu kamaradovi…nam to pak pekne peprne povypravel, ze zbalil jakousi buchtu na diskotece. Skoncili v posteli, ale slecna se mu jaksi neobtezovala zdelit, ze ma prave tetku! Rikal, ze si to celkem uzivali, ze ji i lizal atd., rano se probudil, sel do koupelny a uplne se lekl! Zepry vypadal jako by vecer nekde ulovil a roztrhal srnku. Celou hubu mel od krve
![]()
@kar-maa píše:
Se stalo jednomu kamaradovi…nam to pak pekne peprne povypravel, ze zbalil jakousi buchtu na diskotece. Skoncili v posteli, ale slecna se mu jaksi neobtezovala zdelit, ze ma prave tetku! Rikal, ze si to celkem uzivali, ze ji i lizal atd., rano se probudil, sel do koupelny a uplne se lekl! Zepry vypadal jako by vecer nekde ulovil a roztrhal srnku. Celou hubu mel od krve![]()
![]()
![]()
Tak to je dost drsný.
@Brooucinda píše:
@kar-maa To musel cítit krev ne?!To je humáč
Rikal, ze byli oba jak zakon kaze, takze necitil nic ![]()
@Brooucinda píše:
@kar-maa To musel cítit krev ne?!To je humáč
No já furt říkám, že u sexu by na sebe měli lidi vidět, nikdy nevíš, kámoška takhle vyfásla zase borce s uplně chlupatým posraným zadkem, ďály 69 ona byla nahoře a jak mu ho kouřila tak měla frňák u tý jeho posraný řitě, málem se poblila
od tý doby nemá ráda orál ![]()
@kar-maa Tak ta holka byla fakt blbá. Mě když přijede teta, tak na to myslim každou vteřinu
![]()
@Anonymní píše:
No já furt říkám, že u sexu by na sebe měli lidi vidět, nikdy nevíš, kámoška takhle vyfásla zase borce s uplně chlupatým posraným zadkem, ďály 69 ona byla nahoře a jak mu ho kouřila tak měla frňák u tý jeho posraný řitě, málem se poblilaod tý doby nemá ráda orál
No tak tohle je snad ještě horší. Víš jak se to´ý posraný prdeli řiká? Že tam má kaštánky
![]()
@Anonymní píše:
No já furt říkám, že u sexu by na sebe měli lidi vidět, nikdy nevíš, kámoška takhle vyfásla zase borce s uplně chlupatým posraným zadkem, ďály 69 ona byla nahoře a jak mu ho kouřila tak měla frňák u tý jeho posraný řitě, málem se poblilaod tý doby nemá ráda orál
Tak toto je teprve humac
![]()
@Brooucinda píše:
No tak tohle je snad ještě horší. Víš jak se to´ý posraný prdeli řiká? Že tam má kaštánky![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No nevím jestli kaštánky, ona to popisovala jako pořádný blátíčko
![]()
@Anonymní píše:
No nevím jestli kaštánky, ona to popisovala jako pořádný blátíčko![]()
Dooooooooost! To neskutečný s čím jsou lidi schopný jít na soulož!
![]()
@Anonymní píše:
Jo? A jak to dopadlo?
@boball http://www. emimino. cz/diskuse/pohlavni-styk-s-tamponem-91245/
@kar-maa to znam teda jako vtip no.. a holcina je rano pryc ale vsude je krev, tak jde do koupelny a uvidi se v zrcadle a pomysli si, NO TY VOLE! JA SEM JI SEZRAL!! ![]()
Jo? A jak to dopadlo?