Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Tak jsem na vážkách, začíná mě píchat v podbřišku, nevím jestli jsou to prdy, močák, nebo se ozývá ten zasranej tampon![]()
![]()
A kde bys ho jako chtěla mít? Jestli jsi ho nenašla v pochvě, děložním hrdlem určitě neprolezl ![]()
@Anonymní píše:Tááák, to bude ta hrachovka
Jdu hledat rektální rourku
@boball píše:to bude řachanda
Možná raději hadici od sprchy, aby mi to neurvalo prsty ![]()
@Anonymní píše:
Možná raději hadici od sprchy, aby mi to neurvalo prsty
Urvaná hadice od sprchy je taky nepříjemnost
![]()
@Anonymní píše:
Tak jsem na vážkách, začíná mě píchat v podbřišku, nevím jestli jsou to prdy, močák, nebo se ozývá ten zasranej tampon![]()
![]()
no, hele, to je asi tak, jako když někde zjistíš, že někdo měl vši a drbeš se ještě dva týdny ![]()
@Anonymní píše:
Možná raději hadici od sprchy, aby mi to neurvalo prsty
nechtělio by to rovnou tu rouru jak pokládají s plynovodem?! je na to dělaná, ovšem nevím zda by se tu vešla do zadele…
No pokud máš průměr otvoru okolo metru, tak určitě
![]()
Jo a máme dát bacha na tlakovou vlnu? ![]()
@Brooucinda píše:
nechtělio by to rovnou tu rouru jak pokládají s plynovodem?! je na to dělaná, ovšem nevím zda by se tu vešla do zadele…No pokud máš průměr otvoru okolo metru, tak určitě
![]()
![]()
Jo a máme dát bacha na tlakovou vlnu?
Holky dobrý, žádná roura nebude. Rektální rourku jsem raději nezkoušela, je dost mrňavá, co kdyby se mi zase někam stratila že, mám na to docela štěstí
Zlatý nahřívací polštářek s pecičkama, zahrála jsem dvakrát O SOLE MÍO v delší verzi a je po bolení
S těma všima na tom něco bude, jen jsem si to přečetla, už se drbu
![]()
@Anonymní píše:
Holky dobrý, žádná roura nebude. Rektální rourku jsem raději nezkoušela, je dost mrňavá, co kdyby se mi zase někam stratila že, mám na to docela štěstíZlatý nahřívací polštářek s pecičkama, zahrála jsem dvakrát O SOLE MÍO v delší verzi a je po bolení
S těma všima na tom něco bude, jen jsem si to přečetla, už se drbu
![]()
já když jsem si to dočetla, tak mě taky začala svědět hlava
![]()
Tak jsem na vážkách, začíná mě píchat v podbřišku, nevím jestli jsou to prdy, močák, nebo se ozývá ten zasranej tampon