Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
@MishaKashe píše:
Jak to tady tak čtuTak u obojího je asi dobrý šátkovat i kočárkovat a občas střídat jednorázovky za látkovky… Kočárek mít určitě budeme, nedovedu si představit babičku jak jde na procházku s šátkem. Děkuju za odkazy. Musím se tím pročís. Pražské meminky - nevíte zda se někde pořádají nějaké kurzy látkování?
v obchodech, kde se prodávaj plenky, konkrétně brána k dětěm to má na stránkách…
http://www.vbavlnce.cz/…ch-plen.html co říkáte na tyto máte zkušenost? Do těchto se vkládá savá vrstva navíc předpokládám?
Jinak k té,,alternativě,,
Já z přesvědčení nejím kuřecí maso. Kupuji celozrné pečivo - pro syna a muže teda občas ten obyč rohlík - to by mi neodpustili.
http://www.obchod-latkovepleny.cz/…-cm/d-70854/ pak koukám na toto - Jestli to dobře chápu tak k těmhle plenám stačí už jen svrchní kalhotky popř. separační pleny. Nepřijdou mi tak drahé co myslíte?
@MishaKashe
Ty Bambinexy moc nevím. Super je, že je to bambus. Já mám jedny doma, ale trochu jiné a dceři neseděli moc dobře střihově. Kupte si možná jednu a uvidíte jak vám a hlavně miminku budou sedět. Na ně musíte koupit ještě svrchní kalhotky, toto je samotná kalhotková plenka.
Co vím, tak hodně se doporučují kalhotky od firem Anavy, Unuo, Katyvbaby nebo Majab. Všechno jsou to české firmy.
S Popolinami nemám zkušenost, já mám Bambino mio vícevrstvé, ale s nimi vícevrstvými podle mě nejde moc chyba udělat. Přes ně budete potřebovat taky svrchní kalhotky.
Pro začátek budete potřebovat cca 4× svrchní kalhotky celkem, stolice je řídká a často na svrchňácích končí.
Zkuste si se na fcb přidat do skupiny Poradna pro látkovačky. Tam vám každý napíše svou zkušenost s plenkami (plenky pro buclatější děti, pro učúránky, zapínání na patentky vs na suché zipy). Mě teda členství hodně pomohlo se na začátku zorientovat. Je tam i bazárek plen, takže můžete za levnější peníz koupit něco, co by vám vyhovovalo. Opravdu je lepší do začátku koupit pár kusů a pak dokupovat. Ono se to stejně mění. Vícevrstvou plenu vel. 2 mi dcera pročůrala durch za 2h v 8 měsících, jak začala jíst tužší stravu, tak by jí snad vystačila na pohodu na celé dopoledne (ale to je zas nechutný, to raději přebalím a vím, že má zadek v suchu).