Amatéři - jste tam?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
148445
13.5.22 09:56

Jsem netušila že dítě může bejt z podívání na k. o.k. o.t. a,Něco dělám blbě, já s tím měla víc práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
5.11.22 18:32

@ludmilaadamkova a proč myslíte že je to žumpa? já na to teď narazil a nepřijde mi to tak strašné, jasně že občas tam jsou extremy, ale z většiny mi to přijde jako normální lidi s akorát větší chuti pro sex

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13152
6.1.23 17:46

Kauza lidoveckého poslance Jiřího Navrátila, kterého ze znásilnění nařkl masér (39), jehož si kvůli bolestem krku a zad pozval podle svých slov uprostřed noci k sobě domů, se řešila na celostátním výboru KDU-ČSL. Spolustraníci za ním stojí, vysvětlit, proč si Navrátil hledal v noci maséra přes erotický portál a za údajné dvě návštěvy zaplatil 21 tisíc korun, však nedokáží. Neučinil tak totiž ani sám poslanec.

Koukám, že tady je možný fakt všechno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32081
6.1.23 17:58

@Magical-eyes tak to je už mimo jakékoliv chápání :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
6.1.23 18:02
@Magical-eyes píše:
Kauza lidoveckého poslance Jiřího Navrátila, kterého ze znásilnění nařkl masér (39), jehož si kvůli bolestem krku a zad pozval podle svých slov uprostřed noci k sobě domů, se řešila na celostátním výboru KDU-ČSL. Spolustraníci za ním stojí, vysvětlit, proč si Navrátil hledal v noci maséra přes erotický portál a za údajné dvě návštěvy zaplatil 21 tisíc korun, však nedokáží. Neučinil tak totiž ani sám poslanec.Koukám, že tady je možný fakt všechno…

Pisu si, prihlasit Ontara na masersky kurs v co nejblizsim terminu.

Příspěvek upraven 06.01.23 v 18:03

• Citovat
  • Upravit
53518
6.1.23 18:02
@Magical-eyes píše:
Kauza lidoveckého poslance Jiřího Navrátila, kterého ze znásilnění nařkl masér (39), jehož si kvůli bolestem krku a zad pozval podle svých slov uprostřed noci k sobě domů, se řešila na celostátním výboru KDU-ČSL. Spolustraníci za ním stojí, vysvětlit, proč si Navrátil hledal v noci maséra přes erotický portál a za údajné dvě návštěvy zaplatil 21 tisíc korun, však nedokáží. Neučinil tak totiž ani sám poslanec.Koukám, že tady je možný fakt všechno…

U nás jistě… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32081
6.1.23 18:04

@ontarova.stara tak já myslím, že na maséra přes erotický protál netřeba nic studovat :mrgreen: :mrgreen: to dokáže i bez kursu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
6.1.23 18:08
@WhiteCrow píše:
Párkrát jsem tam nakoukla a byl to vždy takový zážitek, že jsem až měla strach, abych nechytila syfilis přes obrazovku. :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
6.1.23 18:10
@Klopotkova píše:
Ano. Jsem tam, fotku jsem tam měla jen svého přirození, smazala jsem, protože ji tady uživatelka Mango_ Lassi zvěčnila.

To jako fakt? Tak to je maras

• Citovat
  • Upravit
Janli
6.1.23 18:18
@ontarova.stara píše:
Pisu si, prihlasit Ontara na masersky kurs v co nejblizsim terminu.Příspěvek upraven 06.01.23 v 18:03

Hlavně mu kup sexy prádlo místo těch trenclí, co jsi spíchla z vyřazenejch vlajek. To víš, ten srp vepředu umí dost vyděsit….

• Citovat
  • Upravit
ontarova.stara
6.1.23 18:21
@Janli píše:
Hlavně mu kup sexy prádlo místo těch trenclí, co jsi spíchla z vyřazenejch vlajek. To víš, ten srp vepředu umí dost vyděsit….

Je-li potencial u lidovcu, mame doma ubrus se svatym otcem.

• Citovat
  • Upravit
13152
6.1.23 18:23
@ontarova.stara píše:
Je-li potencial u lidovcu, mame doma ubrus se svatym otcem.

S tím zesnulým?
A co svatá stolice? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
6.1.23 18:49

Já když potřebuju dovézt nákup tak jdu taky na amatéry :mrgreen: to je přeci jasný.

Nebo takovej opravář praček se snad ani jinde objednat nedá :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7228
6.1.23 19:43
@Magical-eyes píše:
S tím zesnulým?
A co svatá stolice? :think:

Stolice pravidelná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
6.1.23 19:45
@ludmilaadamkova píše:
Já když potřebuju dovézt nákup tak jdu taky na amatéry :mrgreen: to je přeci jasný.Nebo takovej opravář praček se snad ani jinde objednat nedá :mrgreen:

A co teprve hodinový manžel :lol: těch tam bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová