Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sukar Caj píše:
Ahoj hledám nezávazný sex je mi 31let štíhlá postava hnědozelené oči![]()
Díky za informaci. Máš naše požehnání, tak hledej dál ![]()
Sex seznamka - https://victoriamilan.cz Počítal jsem s tím, že na mě budou vyskakovat fiktivní profily. Lehce jsem je ale rozeznal od skutečných žen. Navázal jsem se třemi konverzaci a pokračovali jsme přes email. Postupně jsem se s nimi sešel a po předchozí domluvě je pozval k sobě.
Příspěvek upraven 15.11.23 v 06:45
@Annabela11 píše:
Koukla se tam a udělalo se mi zle že vsech těch mokrých vagín a stoporenych fialových penisů
Každý nemá fialový penis
Dvakrát. Jednou jsem to smázl po prvním vyhonění u nějakých fotek, podruhé jsem se podíval i na videa a něco stáhnul, pak smazal profil asi po třech dnech. Nic pro mě ale svůj účel to má. Podle videí na která jsem koukal si tam lidi našli to co hledali ![]()
Ahojky vidím že je tu hodně lidí stejného názoru jsou tam jen honiči
ale jsou tam i zajímavé diskuze a narazil jsem tam i na pár fajn lidi na pokec o životě a ne jenom o manželce
@Katerinova jsem tady
miluju tlustý holky nebo baculky jak se také píše amateri znám a jsou tam velmi krásný slečny já tam jsem jen kvůli baculkám hubení mě nezajímají, víc mě vzrušují a líbí ty více prostorově výrazné ženy slečny
jsme tady pro vás baculky a hubení ať se jdou bodnout
@Barakus píše: Více
Založit si zde ůčet kvůli této otázce v tomto vlákně na miminkovském serveru, když vidíš datumy zpráv před tebou, vyžaduje jistě velmi „neobvyklé“ myšlenkové pochody
Doporučuji se s tím co nejdříve svěřit tvému psychiatrovi ![]()
@Anonymní píše: Více
A kdyby tvůj manžel tam teď chodil a chválil něčí těla, byla bys s tím v pohodě? (bez jízlivosti, myšleno vážně)
Hledám real dnes já pasiv volej *** volej ¨
*edit admin-smazané osobní údaje