Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ano, kdysi jsem tam byla velká hvězda ![]()
Ale to je minulost.
Přestala jsem mít o mužích veškeré iluze.
@Anonymní píše:
Ano, kdysi jsem tam byla velká hvězda
Ale to je minulost.
Přestala jsem mít o mužích veškeré iluze.
No pokud jsi nechtěla přijít o ty iluze zrovna tam, tak to asi nebylo úplně ideální místo. ![]()
Ono to tam možná tak žhavé nebude. Občas i tady zachytím na jakou poznámku, že tam jsou spíš kecálisti a někoho reálného tam téměř najít nelze.
@pouzitychlap píše:
Ono to tam možná tak žhavé nebude. Občas i tady zachytím na jakou poznámku, že tam jsou spíš kecálisti a někoho reálného tam téměř najít nelze.
Slibem a pochvalou nezarmoutis
.
Já tam byla taky.. no co, tak chlapů v reálu nula.. když se všude tahas s deckama
…
Ale žádný hambarny jsem tam nevystavovala.
Ano. Jsem tam, fotku jsem tam měla jen svého přirození, smazala jsem, protože ji tady uživatelka Mango_ Lassi zvěčnila.
@Klopotkova píše:
Ano. Jsem tam, fotku jsem tam měla jen svého přirození, smazala jsem, protože ji tady uživatelka Mango_ Lassi zvěčnila.
Nemáš se za co stydět, zato mango_lassi by se stydět měla
My se na Amatérech seznámili s manželem. Je to portál, kde se dá dobře pokecat, sdílet nejen sexuální zážitky. Každý uživatel je tam z nějakého důvodu. Není třeba nazývat to dnem a pod. Lidi jsou různý…Je tedy pravdou, že ženu potěší lichocení, v dnešní době vám málokdo řekne v realitě, že jste hezké, že vám to sluší…tak proč si nezvednout sebevědomí skrze pochvalu těla…
@Anonymní píše:
My se na Amatérech seznámili s manželem. Je to portál, kde se dá dobře pokecat, sdílet nejen sexuální zážitky. Každý uživatel je tam z nějakého důvodu. Není třeba nazývat to dnem a pod. Lidi jsou různý…Je tedy pravdou, že ženu potěší lichocení, v dnešní době vám málokdo řekne v realitě, že jste hezké, že vám to sluší…tak proč si nezvednout sebevědomí skrze pochvalu těla…
Teda když to srovnám s eminem, tak kam se amatéři hrabou. Tam se pokecat nedá. Párkrát jsem to zkusil a vážně to nešlo. Ale asi prostě nejsem správný typ pro takový server.
@Anonymní píše:
Ne že by lichocení nepotěšilo, ale pokud to někdo vyloženě potřebuje slyšet, a ještě kvůli tomu vystavuje svoje nahé tělo na serveru, který viděl asi tak každý druhý v ČR, tak má dotyčný sebevědomí blížící se nule. A řešit to takhle mi nepřijde úplně košer, protože má ten člověk evidentně problém.
Na nějaké sebevědomí bych to nehrála, jsou tam prostě z naprosté většiny nadržení lidé, kteří nemají tolik zábran, to jest vše.
@pouzitychlap píše:
Teda když to srovnám s eminem, tak kam se amatéři hrabou. Tam se pokecat nedá. Párkrát jsem to zkusil a vážně to nešlo. Ale asi prostě nejsem správný typ pro takový server.
Víš, po mých letitých zkušenostech, kdy si pokecám jako žena s muži je to jiné…já jsem slušná a bavíme se na různá témata…tamější uživatelé mi píší, že jsem jedna z mála, se kterou se dá normálně pokecat. Jasně. Ta úroveň, kdy se dalo diskutovat jako tady na mimi je dávno pryč…ale dá se…
@Annabela11 píše:
@JancaS84 Takže asi tak…pánové vidí frndu a je jim fuk jak vypadá to ostatní
No a ženská uvidí ko-ko-ta a hned s ním má dítě.