Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ludmilaadamkova píše:
Já když potřebuju dovézt nákup tak jdu taky na amatéryto je přeci jasný.Nebo takovej opravář praček se snad ani jinde objednat nedá
Pokud trváš na Helmutovi… ![]()
Tak jako, že je na amaterech masér, to už víme…ale dá se tam najít i zubař?
![]()
@Magical-eyes píše:
Tak jako, že je na amaterech masér, to už víme…ale dá se tam najít i zubař?![]()
Jestli potřebuješ udělat orální hygienu, tak tam bude spousta nadšených amatérů.
@riccius píše:
Jestli potřebuješ udělat orální hygienu, tak tam bude spousta nadšených amatérů.
No fujtajl
…
Ale uznávám, že máš pravdu, že takových zubařů tam bude nejspíš habakuk… ![]()
Před rokem jsem tam jednu masáž zkusila. Zvědavost a záležitost nudy. Bylo to nic moc i když se snažil. Článek mě pobavil, protože i ten věk by na konkrétního maséra seděl…
![]()
@Anonymní píše:
Jste na amatérech? Já tam nejdřív nakoukla, a pak začala i přidávat svoje fotky a videa. Do teď jsem netušila, že se tolika chlapům líbí tlustý holky.
No pravdě, tak jsou lidi co hledají jen sex a zadní normální člověk na seznámí k životu.
Jsem tam. Žádné nahé fotky tam nemám, jen tam prodávám své erotické, kožené pomůcky
.
@AdelaMaty01 píše:
Jsem tam. Žádné nahé fotky tam nemám, jen tam prodávám své erotické, kožené pomůcky.
A já si vždy myslel, že S/M holky mají vždy trochu nějaké to kilo navíc, zachmuřený výraz a zanedbanou životosprávu a ono hele, štíhlá hezká holka běhající se psem
![]()
Na amaterech co jsem koukala kladně olajkujou i hemeroidy, genitální bradavice, opruzeniny no děs s hrůza. Někteří lidé nejsou soudní. Já tam koukla protože tam byl chlap moji kamarádky a potřebovala, abych s ním komunikovala a to co jsem tam viděla něco pěkný, ale jinak nadržení honibrci co vlezou na kde co.
Ahoj, hledám Finančního Přítele, který se bude o mě starat jako o svou princeznu, nabízím i intimní fotky a videa, tak napiš a mužem se domluvit i na něčem více.
(****)
Edit adminem - smazání osobních údajů - emailu
Ahoj hledám nezávazný sex je mi 31let štíhlá postava hnědozelené oči
![]()