Amatéři - jste tam?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3494
6.1.23 19:45
@ludmilaadamkova píše:
Já když potřebuju dovézt nákup tak jdu taky na amatéry :mrgreen: to je přeci jasný.Nebo takovej opravář praček se snad ani jinde objednat nedá :mrgreen:

Pokud trváš na Helmutovi… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
6.1.23 19:52
@riccius píše:
Pokud trváš na Helmutovi… :lol:

Německá kvalita!

• Citovat
  • Upravit
13152
6.1.23 19:57

Tak jako, že je na amaterech masér, to už víme…ale dá se tam najít i zubař? :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3494
6.1.23 20:04
@Magical-eyes píše:
Tak jako, že je na amaterech masér, to už víme…ale dá se tam najít i zubař? :think: :mrgreen:

Jestli potřebuješ udělat orální hygienu, tak tam bude spousta nadšených amatérů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13152
6.1.23 20:36
@riccius píše:
Jestli potřebuješ udělat orální hygienu, tak tam bude spousta nadšených amatérů.

No fujtajl :poblion:
Ale uznávám, že máš pravdu, že takových zubařů tam bude nejspíš habakuk… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
680
6.1.23 21:40

Před rokem jsem tam jednu masáž zkusila. Zvědavost a záležitost nudy. Bylo to nic moc i když se snažil. Článek mě pobavil, protože i ten věk by na konkrétního maséra seděl… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.2.23 14:11
@Anonymní píše:
Jste na amatérech? Já tam nejdřív nakoukla, a pak začala i přidávat svoje fotky a videa. Do teď jsem netušila, že se tolika chlapům líbí tlustý holky.

No pravdě, tak jsou lidi co hledají jen sex a zadní normální člověk na seznámí k životu.

• Citovat
  • Upravit
102
11.5.23 21:27

Jsem tam. Žádné nahé fotky tam nemám, jen tam prodávám své erotické, kožené pomůcky :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
12.5.23 07:33
@AdelaMaty01 píše:
Jsem tam. Žádné nahé fotky tam nemám, jen tam prodávám své erotické, kožené pomůcky :).

A já si vždy myslel, že S/M holky mají vždy trochu nějaké to kilo navíc, zachmuřený výraz a zanedbanou životosprávu a ono hele, štíhlá hezká holka běhající se psem 8o :P :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11433
12.5.23 07:39

Jsem tam a vystrkuji kozu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2469
12.5.23 14:24
@Ploskutáček píše:
Jsem tam a vystrkuji kozu.

Z chlívku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
25.6.23 13:23

Jak pro koho

Na amaterech co jsem koukala kladně olajkujou i hemeroidy, genitální bradavice, opruzeniny no děs s hrůza. Někteří lidé nejsou soudní. Já tam koukla protože tam byl chlap moji kamarádky a potřebovala, abych s ním komunikovala a to co jsem tam viděla něco pěkný, ale jinak nadržení honibrci co vlezou na kde co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
11.7.23 15:56

Hledám Finančního Přítele

Ahoj, hledám Finančního Přítele, který se bude o mě starat jako o svou princeznu, nabízím i intimní fotky a videa, tak napiš a mužem se domluvit i na něčem více.
 (****)

Edit adminem - smazání osobních údajů - emailu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
5.9.23 16:27

Ahoj hledám nezávazný sex je mi 31let štíhlá postava hnědozelené oči :srdce: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2