Amatéři - jste tam?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
156
13.5.22 07:41
@WhiteCrow píše:
Ne že by lichocení nepotěšilo, ale pokud to někdo vyloženě potřebuje slyšet, a ještě kvůli tomu vystavuje svoje nahé tělo na serveru, který viděl asi tak každý druhý v ČR, tak má dotyčný sebevědomí blížící se nule. A řešit to takhle mi nepřijde úplně košer, protože má ten člověk evidentně problém.
Na nějaké sebevědomí bych to nehrála, jsou tam prostě z naprosté většiny nadržení lidé, kteří nemají tolik zábran, to jest vše.

Tak sebevedomi vseobecne asi nema vychazet z tela, ale ze sebeprijeti, ne? A nekdo proste resi, ze jeho telo je to, co sam neprijal, a tak ho potesi, ze se libi ostatnim treba skrze sdileny nahy fotky na takovem serveru…kdyz to pomuze…proc ne? Cesty jsou ruzny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3689
13.5.22 08:09
@Kraťaska86 píše:
Tak sebevedomi vseobecne asi nema vychazet z tela, ale ze sebeprijeti, ne? A nekdo proste resi, ze jeho telo je to, co sam neprijal, a tak ho potesi, ze se libi ostatnim treba skrze sdileny nahy fotky na takovem serveru…kdyz to pomuze…proc ne? Cesty jsou ruzny…

Je mi vlastně jedno, jak se sebou kdo naloží, jen to prostě vidím jinak.
Tohle jsou pro mě věci, které by měly vycházet spíš z člověka samého a nebýt závislé na tom, co si myslí druzí. Prostě
se naučit mít se rád bez ohledu na to, co si o tobě myslí ostatní. Co by se stalo, kdyby ji tam nikdo obdivovat nezačal, nebo by se necítila obdivovaná dostatečně? Začarovaný kruh.
Ale je mi jasné, že spousta lidí si vybere tu lehčí cestu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
13.5.22 08:13
@WhiteCrow píše:
Je mi vlastně jedno, jak se sebou kdo naloží, jen to prostě vidím jinak.
Tohle jsou pro mě věci, které by měly vycházet spíš z člověka samého a nebýt závislé na tom, co si myslí druzí. Prostě
se naučit mít se rád bez ohledu na to, co si o tobě myslí ostatní. Co by se stalo, kdyby ji tam nikdo obdivovat nezačal, nebo by se necítila obdivovaná dostatečně? Začarovaný kruh.
Ale je mi jasné, že spousta lidí si vybere tu lehčí cestu. ;)

Naprosto souhlasim…i to je ma myslenka, proto jsem psala o tom sebeprijeti, ze nema vychazet zvenku, tedy z tela, natoz z nazoru jinych…ano, lehci cesta to je, nechat se hodnotit zvenci, pritom Te nikdo realne nezna, tudiz Tvou pravou hodnotu neoceni. Je to jenom stripek…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
13.5.22 08:24

@Prostě Vodnář Na amaterech uvidí mužské přirození a hned s ním má dítě jo? Tak to se ti moc nepovedlo no…takto to opravdu nechodí pro tvou informaci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.5.22 08:30

Ano jsem. Mám tam profil cca 16let. S manzelkou jsem tam mel nekolik galerii, ktere jsem stahl po rozvodu a jen obcas nakouknu. Takze aktualne pasivni konzument.
S novou partnerkou tam mame parovy profil a nejake galerie taky. Chtela si zkusit holku do trojky a zkusili jsme bez uspechu seznamku.
Radeji si zajdeme mrknout na swingers az nas to prepadne oba a bude chut. Ted si vystacime sami.

• Citovat
  • Upravit
Štofik
13.5.22 08:32
@Prostě Vodnář píše:
No a ženská uvidí ko-ko-ta a hned s ním má dítě.
:lol: :lol: :lol: :pankac:
  • Citovat
  • Upravit
Štofik
13.5.22 08:33

Příspěvek upraven 13.05.22 v 09:32

• Citovat
  • Upravit
3689
13.5.22 08:35
@Kraťaska86 píše:
Naprosto souhlasim…i to je ma myslenka, proto jsem psala o tom sebeprijeti, ze nema vychazet zvenku, tedy z tela, natoz z nazoru jinych…ano, lehci cesta to je, nechat se hodnotit zvenci, pritom Te nikdo realne nezna, tudiz Tvou pravou hodnotu neoceni. Je to jenom stripek…:-)
:kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
13.5.22 08:37

@Annabela11 i takto to můžete chápat. Možná i proto jsem to tak napsal.

• Citovat
  • Upravit
14313
13.5.22 08:38

@holka_z_hor Ale no tak…tady se někdo špatně vyspinkal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
13.5.22 08:42
@Annabela11 píše:
@holka_z_hor Ale no tak…tady se někdo špatně vyspinkal :mrgreen:

To nebylo na tebe, špatná zmínka :oops:

• Citovat
  • Upravit
14313
13.5.22 08:44

@holka_z_hor Aha…ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
13.5.22 08:47

Řeknu to takto… amatéři jsou žumpa. Ale i žumpě může být nalezen diamant :)))

• Citovat
  • Upravit
12572
13.5.22 08:55
@ludmilaadamkova píše:
@Annabela11 ja myslím že je to skvěly materiál pro budoucí doktory např gynekology, kožní, urology atd… Tu kvasinky, tu plíseň tu vyrážka.. :lol: tu zaparenej pták či pipka.
:potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
13.5.22 09:32

@Annabela11 pardon🙏🏻

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie