Amatéři - jste tam?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
231
12.5.22 14:08

@Adelineee Já mám zkušenosti pouze s realitou… Komentuje se kde co a nemá to kolikrát absolutně žádnou vypovídající hodnotu, jak je vidět :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1151
12.5.22 14:09

Ano jsem na amaterech pro zabavu, ale nikdy bych se tam levně nevystavovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
12.5.22 14:10

Ne… Stačí mi eMimino. Pokecáme tu a po tom co jsem si změnila profilovku a nemám tam sebe už je ani neotravuji moncicaci.

• Citovat
  • Upravit
1456
12.5.22 14:12
@Anonymní píše:
Jste na amatérech? Já tam nejdřív nakoukla, a pak začala i přidávat svoje fotky a videa. Do teď jsem netušila, že se tolika chlapům líbí tlustý holky.

Když je nouze nejvyšší, jak říkal Švejk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15807
12.5.22 14:28
@ludmilaadamkova píše:
Ne… Stačí mi eMimino. Pokecáme tu a po tom co jsem si změnila profilovku a nemám tam sebe už je ani neotravuji moncicaci.

Přesně. S mojí ikonkou a mými příspěvky mě neotravují ani mončičandy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
12.5.22 14:29

@Zumpa mně se ta profilovka líbí :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.5.22 14:52
@Anonymní píše:
Už nejsem, bylo to o ničem. Samí nadržení uslintanci. :poblion: Ale co taky od takového portálu čekat, že jo? :nevim:

Mě do toho nutil můj ex přítel, byl tak trochu uchylnejsi, až mě stím stal, pak mě nutí vydělávat na live chat.cz… za peníze…

• Citovat
  • Upravit
12572
12.5.22 14:54
@Anonymní píše:
Už nejsem, bylo to o ničem. Samí nadržení uslintanci. :poblion: Ale co taky od takového portálu čekat, že jo? :nevim:

A cos cekala elitu z Akademie ved?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148484
12.5.22 14:59
@Anonymní píše:
Jste na amatérech? Já tam nejdřív nakoukla, a pak začala i přidávat svoje fotky a videa. Do teď jsem netušila, že se tolika chlapům líbí tlustý holky.
Že by byly zadané jen hubené holky a ženy jsem si nevšimla, i ty prostornější baby mají chlapy a rodiny.Na to nemusím lézt na Amatéry abych tohle zjistila.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4446
12.5.22 15:04

Nejsem tam. Na dusevni hygienu mi staci emimino :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2469
12.5.22 15:42

Jsem.
Ale přiznám se, že amatéři pro mě byli vždy moc žumpoidní. Takže spíš ze zvědavosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
12.5.22 16:11
@Anonymní píše:

Koukla se tam a udělalo se mi zle že vsech těch mokrých vagín a stoporenych fialových penisů :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
12.5.22 16:16

@Annabela11 ja myslím že je to skvěly materiál pro budoucí doktory např gynekology, kožní, urology atd… Tu kvasinky, tu plíseň tu vyrážka.. :lol: tu zaparenej pták či pipka.

• Citovat
  • Upravit
3689
12.5.22 16:18

Párkrát jsem tam nakoukla a byl to vždy takový zážitek, že jsem až měla strach, abych nechytila syfilis přes obrazovku. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.5.22 16:18

Ano jsem, dost mě to mohlo překonat svoje hrozny sebevědomí :) zjistila jsem, ze se vlastně libim chlapům taková jaká sem a odrazilo mě to od dvou plastik. Takže pro mě taková terapie :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová