Americká lednice
- Fotoalbum (6)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Dekuju-) tohle neni uplne ono-ma to mit i ten minibar a zasobnik na vodu ktery se ma dat udajne dolit…a kdyz je to pripojeno k vode, tak to musi byt hned nekde vedle drezu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme bez vody a bez zásobníku ve dveřích… nakonec jsme se schodli, že led využijeme jen v parnu a to nám stačí zásobník, který je k ní uvnitř… radši mam větší objem mrazák i lednice ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Carrinka dekuju,to mas asi velkou pravdu
ja bych se i bez toho ledu obesla, ale nechci se vzdat toho minibaru-libi se mi ze se nemusi otevirat cele dvere a ameriku jen s tim minibarem jsem uz nenasla vubec ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@xxLeninka někde jsem jí viděla.. kouknu…
my máme Samsung už 4 roky a jsem spokojená… najdu fotku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Carrinka fajn,to bys byla moc hodna,dekuju.Ja musim mit lednici zcela bokem od linky a jeste tam jsou navic dvere, takze pripojeni je nerealne, takze by mi uplne stacila jen s temi dvirky na lahve. Paradoxne je mi jedno znacka, i kdyz cena samozrejme ne
dulezite je, jestli to vubec nekdo dela-)) mam dojem ze jsem neco takoveho zahledla v electroworldu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Carrinka píše:
http://www.alza.cz/…-d380419.htm?…
super, to je presne ono, diky…i kdyz ta cena-proc je to tak drahe, ze?!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@xxLeninka píše:
super, to je presne ono, diky…i kdyz ta cena-proc je to tak drahe, ze?!
cena je ok, ale počkej na slevy - naše stála tehdy podobně a ve slevě necelých 18tis
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pryfish píše:
Máte nějaké dobré tipy na americkou lednici? Chtěla bych aby měla vlevo mrazák a možnost drtiče ledu zvenku. Je toho na trhu prekvapive docela dost…
Asi blbej dotaz, ale na co drtič ledu? Ty to nějak využiješ? Jak?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LucieSy no mě právě přijde docela drahá, když to nemá ani to na vodu a led
je mi jasné, že ameriky jsou drahé, ale očekávala bych že to bude i dle vybavení, ale asi spíš dle značky ![]()
@Carrinka právě proto to teď sleduji, že jsou ty výprodeje, tak jestli třeba někde na něco nenarazím, děkuju ![]()
@tasa tak třeba na domácí mojito v létě a tak, nebo do šťávy, své využití to myslím najde vždy
tak dle mého to není nepostradatelné, ale proč ne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme beko. myslíš tuhle?