Americká lednice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14015
13.8.14 00:43

@kolik - to je pravda. Pro nás byly podstatné jiné věci. A původně jsem chtěla nerez, ale když jsem se omezila na tuto značku, ukázalo se, že z cenového hlediska je to sci-fi. Takže to máme v bílé, která sice není tak pěkná, ale zase je o kus praktičtější, což se u nás doma hodně počítá.

EDIT: Kecala jsem. Tato ho má (mají tam model z výstavy zlevněný o 23 tisíc, nekup to 8) ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
13.8.14 10:06
@Len-til-kah píše:EDIT: Kecala jsem. Tato ho má (mají tam model z výstavy zlevněný o 23 tisíc, nekup to 8) ).
:mrgreen: Doufam, ze vydrzi aspon trem generacim :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
13.8.14 10:41
@kolik píše:
No trem generacim nevim, ale za 7500 Kc si muzes dokoupit petiletou zaruku :D
:mrgreen: bomba
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
18.8.14 13:32

Máte nějaké typy na prodejny v Praze kde je možné vidět americké lednice, v obchodech totiž moc bežné nejsou. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
22.2.15 01:11

Uvažuji o koupi americké lednice SAMSUNG RSA1VTMG1 s barem. Máte někdo zkušenost buď přímo s touto a nebo Samsungem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
22.2.15 01:25

Výběr merická ledničky

Uvažuji o koupi americké lednice SAMSUNG RSA1VTMG1. Máte s ní někdo zkušenost nebo dlouhodobější se značkou Samsung?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
11.5.15 13:24

tip bez připojení na vodu

Dobrý den, chtěla bych poprosit zda by někdo poradil. :mavam: Sháním lednici s výrobníkem a drtičem ledu a interním zásobníkem… (bez připojení na vodu) Ruční dolívání. Ptali sme se v tolika obchodech a každý říká něco jiného a neumí poradit… :zed: tak kdyby ste někdo měl přímo nějakou značku, nějaký tip. děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
11.5.15 16:27

Já mám americkou lednici Samsung. Je tedy ruční doplňování ledu protože jsem nechtěla zapojovat do vody a také ti zbytečně zabírá místo v mrazáku. Je super. Klidně bych ji doporučila. Má i dvířka na stále používání aniž by se musela otvírat celá lednice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
11.5.15 17:03

Americká lednice

Tak už ji mám a mohu chválit. Jen je trochu slyšet ale jak jsem pročítala značky am. lednic tak jsou na tom všechny stejně, leda že si koupíte od 60 tisíc víc. Ale pokud nespíte v kuchyni tak to rozhodně nevadí a myslím i tak by to nevadilo, dalo by se na to zvyknout. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
11.5.15 19:07

Děkuji za odpověd… A nevíte náhodou co je to přesně za tip? Samsung…??? já všude narážím jen na napojení na vodu… A to nechci a ani mít nemůžu. děkuju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
11.5.15 19:14

Je to Samsung RSA1VTMG1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
11.5.15 20:34

Děkuju moc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
22.5.15 08:44

Snad mi nekdo poradite :)
Chci koupit americkou lednici, ale uz mam z toho hlavu jako patraci balon, vubec se v tom nevyznam :-(
Kuchyni budeme predelavat pozdeji, takze by nebyla zatim pripojena na vodu, to nevadi?
Jaka znacka je nej? Nechci LG, beko ani daewoo… Mate nekdo BOSH? Chlap chce whirpool, ale tu sme meli ted a porad se rozbijela.
Co by mela mit a bez ceho se clovek obejde?
Rada bych do 30 000 max 40. Teda jestli to je vubec realne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
13.6.15 18:02

Poradí mi někdo? Máme americkou lednici samsung s ledovačem. Napustí se voda, udělá se led ale nevyklopí se do zásobníku. Stalo se to tady už někomu? díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.6.15 15:21

Ahoj Vemas. Na znacce ani tak nezalezi, americke lednice jsou vsechny dobre. Ja mam tuhle http://www.okay.cz/…rsa-1-utmg0/ a je super i kdyz je jedna z nejlevnejsich. :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí