Americká lednice
- Fotoalbum (6)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@asha Nene to nevím
mám to jako mrazák, ale dají se tam nastavovat teploty, na každou půlku zvlášť. Já mam oboje na -18 stupňů ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@deeni No jo, ale to je uplne jiny typ, nez na co se ptam
U toho odkazu pisou, ze to ma v mrazaku 3 police… A ze se da pravy mrazak zmenit na lednicku. ![]()
Da se vypnout lednicka za provozu mrazaku?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kolik Tak že si musím sama nabrat led mi neva
barový pult je k ničemu, to souhlasím
Jinak jsem s lednicní hrozně spokojená, je veliká. Já nechtěla tu klasiku, protože se tam pořádně nic nevejde.. Chtěla jsem ameriku, ale bez toho sloupku, což jsem našla jen BEKO Za 30,tis a nebo electrolux asi za 70tis. Takže u nás vítězila Beko. Při stavbě jsme investovali do jiných věcí, a na lednici za 70 už nezbylo
Já jsem spokojená!! Vnitřní šuplíky jsou z plastu, ale stačí, do mrazáku jdu pro něco a zas hned zavírám. Takže tak to bohatě stačí
máme ji rok a zatím maximální spokojenost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@asha Ahaa. Tak to se omlouvám, koukla jsem jen na obrázek a přišlo mi, že je to ta naše. Jen vím, že ta naše stála 30tis. Jsem tatar ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kolik Zdálo se mi asi první 2 dny že ji slyším, a to spíš jen proto, protože jsem četla také recenze
jinak abych řekla pravdu, vůbec o ní nevím, a to máme obývák spojený s kuchyní. Když koukám na televizi, je lednice cca 3 metry ode mě a fakt mě neruší. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My mame Samsung jednodverovou lednici a k ni uplne ten samy mrazak, daji se spojit dohromady a je to teda neuveritelne velka lednice a mrazak. Nejde slyset vubec a je to fakt luxusni prostor.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kolik Já chtěla od Samsungu tu ameriku „french door“ ta je božská, ale ta cena (90tis.) také ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Busy Bee píše:
My mame Samsung jednodverovou lednici a k ni uplne ten samy mrazak, daji se spojit dohromady a je to teda neuveritelne velka lednice a mrazak. Nejde slyset vubec a je to fakt luxusni prostor.
U nás podobně. Taky jsem chtěla ameriku bez úzkých polic, ale zrovna Beko není značka, které věřím (moje maminka má Beko mrazničku, po dvou letech se jí plasty začaly tak nějak všemožně vylamovat
). Takže jsem si řekla, že koupím Liebherr, který se na toto zboží specializuje, tam když už nic jiného, tak se mi žádné plasty nevylámou. Ovšem Liebherr dělá ameriky od padesáti tisíc výš, takže jsem koupila ledničku a vedle stejně vysokou mrazničku, dohromady to vyšlo na 33 tisíc (loni, letos už to bude zas jinak). Možná to nevypadá tak super duper, ale mám za to 650l čistého objemu s perfektním uspořádáním a provedením. Vypadá to takto , jen to prostě máme napůl.
A mimo jiné jsem ráda, že se děti samy obslouží, aniž by musely kamsi šplhat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit