Americká lednice
- Fotoalbum (6)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@KalamityJohn no lednice je stara tak dva a pul az tri roky..a nerekla bych ze by jsme otevitali mrazak casto.. je to vzdycky zamrzly kolem ty spiraly co se ma tocit a tlacit ten led ven.. prijde mi jako by ta nekde kapala voda jak to plni ten vyrobnik ledu…
ale zkusim ocistit to tesneni a uvidim, kazdopadne diky za tip ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nam se to stava taky, tak holt nekdy ten zasobnik vyklopim a zacnu s prazdnym.
Ten led je slepenej po celym zasobniku?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@befana06 zkusime prekontrolovat jestli se nehnula, dobry napad. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KalamityJohn nene vsechen prave ne.. jen v miste kde se napousti ten vyrobnicek vodou..jako by to z neho pretejkalo..
stece to po tom ledu a zamrzne ta spirala a to je ten problem. Ta spirala se pak netoci a tim padem nam netlaci ty kostky do ty diry ktera konci u sklenicky venku…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anezka159 píše:
edit admin - spam
Hmmmm, dementní portál s ukradeným contentem z dtestu a affiliate linkem na heureku. Pro jistotu nikde žádný kontakt, což se ani nedivim, když to patří nějakýmu blbýmu čobolovi. Nápad něco takového vytvořit a spamovat mohl vzniknout snad jen při zuřivé masturbaci u míchačky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anezka159 Je možné, že v tom testu americké lednice nevidím?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na americkou lednici je potreba velký barák. My jsme o ní přemýšleli, protože do té naší malé se toho moc nevejde
Nějaké tipy na kvalitní aktuální americkou lednici ?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja to tu ozivim, prosim jak jste spokojeny s Beko? - mrazak dole.
Dost lidi mi říká Beko ne, to je na 2- 3 roky..
pak ale uz moc na vyber není lednice s napojenim na vodu s mrazakem dole.
Samsung RFG 23UERS1/XEO
Baumatic TITAN5.5 a se snad ani nevyrabi.
Koukala jsem na nemecke sstranky, podstatne tam vyjdou levneji, ale co pak s udrzbou, pripadnymi opravami.
Prosim o zkusenosti na tyto typy.
Dekuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Olcatko píše:
Ja to tu ozivim, prosim jak jste spokojeny s Beko? - mrazak dole.
Dost lidi mi říká Beko ne, to je na 2- 3 roky..
pak ale uz moc na vyber není lednice s napojenim na vodu s mrazakem dole.
Samsung RFG 23UERS1/XEO
Baumatic TITAN5.5 a se snad ani nevyrabi.
Koukala jsem na nemecke sstranky, podstatne tam vyjdou levneji, ale co pak s udrzbou, pripadnymi opravami.Prosim o zkusenosti na tyto typy.
Dekuji
Beko je otázka (zkušenost s lednicí nemám, sušička je ale ok - prodloužený servis by design a není s tím čtvrtý rok jediný problém).
Spíš se přifařím k tomu „hledala jsem na německých stránkách a výrazně levněji“. Kde konkrétně? Já když hledal v německých řetězcích, eshopech i ebay, tak bez dopravy to po přepočtu vyjde stejně draho nebo dráž, s dopravou to bude ranec. Mohu dostat tip?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zrovna potřebujeme novou lednici a já se rozhoduji mezi americkou lednicí a klasickou kombinovanou ledničkou. Je mi jasné, že hlavní rozdíl je v objemu ledničky, je tam ale ještě něco jiného, o čem nevím?
- Citovat
- Upravit
Rozhodně je největší výhodou americké lednice její objem. Mně ale taky hodně vyhovuje to, že u americké ledničky je mrazák přehlednější, takže tam vždycky všechno rychle najdu, dřív jsem musela dlouze přehrabovat šuplík u kombinované ledničky. Navíc americká lednička vypadá prostě dobře a já jsem s tou mojí opravdu spokojená.
- Citovat
- Upravit