Americká lednice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Halasova
26.3.21 09:20

Já si nemůžu vynachválit ledničku značky ETA, kterou jsme kupovali přes stránky datart. cz. Máme doma americkou lednici od ETY s kapacitou kolem 440 litrů a no frost technologií. Navíc ETA dává 5letou záruku na kompresor ledničky.

• Citovat
  • Upravit
2330
26.3.21 09:23

Beko s marazákem dole jsem měla 8 let. A spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
26.3.21 09:53

Doporučuji LG, má i dlouho záruku, na kompresor 10 let. Ma opravdu velky objem jak lednice, tak mrazaku. V mrazáku je lepší přehled díky policim nez klasickým suplikum. Hodne používáme zásobník ledu a vody. Voda jde filtrovana pres filtr, vodu z kohoutku uz ani nepijeme. Filtr vydrzi tak pul roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23436
26.3.21 11:39
@Sisa6 píše:
Doporučuji LG, má i dlouho záruku, na kompresor 10 let. Ma opravdu velky objem jak lednice, tak mrazaku. V mrazáku je lepší přehled díky policim nez klasickým suplikum. Hodne používáme zásobník ledu a vody. Voda jde filtrovana pres filtr, vodu z kohoutku uz ani nepijeme. Filtr vydrzi tak pul roku.

Jo. Máme Samsung a velmi podobné zkušenosti.
Jen je třeba říct to B, že dva filtry stojej dva litry (originál), neoriginál asi litr a třeba u nás už byl 2× záruční servis (letos jí máme druhej rok, záruka 10let na kompresor) - jednou poruchy ventilátoru, podruhý ledovače. Takže za mě ťamťung raději nedoporučuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
26.3.21 11:49
@Chauvinist píše:
Jo. Máme Samsung a velmi podobné zkušenosti.
Jen je třeba říct to B, že dva filtry stojej dva litry (originál), neoriginál asi litr a třeba u nás už byl 2× záruční servis (letos jí máme druhej rok, záruka 10let na kompresor) - jednou poruchy ventilátoru, podruhý ledovače. Takže za mě ťamťung raději nedoporučuju.

Kupujeme filtr neoriginal. U nas zatim po 3 letech vse v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.6.22 07:43

Lednice

Ahoj, prosim mohl by mi nekdo tady poradit? Mam americkou lednici Samsung nastavenou teplotu na chladicí část mam 4 stupne a zničeno nic mam na displeji 13 stupnu a ne a ne to klesnount

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76332
20.6.22 07:45
@Petra Nomi píše:
Ahoj, prosim mohl by mi nekdo tady poradit? Mam americkou lednici Samsung nastavenou teplotu na chladicí část mam 4 stupne a zničeno nic mam na displeji 13 stupnu a ne a ne to klesnount

zřejmě jsi tam nějakým omylem nastavila „vacanze“ - prázdniny, musíš vyhledat v návodu, jak to přenastavit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.6.22 07:48

Problém je ten, ze nemám návod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6307
22.9.24 21:46

Ahoj, mám asi trapný dotaz, ale nevím, jak vyrobit první led v nové lednici. Máme amreickou LG s výrobníkem ledu s nádržkou na vodu uvnitř. Kam budu lít vodu na výrobu kostek ledu, do dveří nebo pouze do té nádržky? Bohužel v návodu není napsáno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí