Americká lednice
- Fotoalbum (6)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
My máme lednici s tou nádržkou na vodu bez přímého napojení na vodovod. Používali jsme to prvních pár měsíců, když to pro nás bylo jako novinka a pak nás to omrzelo. Teď už bych si to nekoupila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, ozivuji a prosím o radu, kdo to doma mají, at poradí… Chci americkou Beko a ted je otázkou, jestli na led a vodu nebo bez. Včera mi totiž v prodejne Okay radili, ze jsou tam brutálne drahé filtry, snad 3000kc a ze to navíc to zarizeni zabírá zbytecne moc místa. Takze? Poridit s tím nebo bez?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahooj, já mám Beko, s ledem a na vodu a zatím maximální spokojenost. O filtrech nemám teda ještě ani páru, lednici máme půl roku
strašně jsem si zvykla na tu vždy vychlazenou vodu a v létě ten led. K nezaplacení ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@deeni píše:
Ahooj, já mám Beko, s ledem a na vodu a zatím maximální spokojenost. O filtrech nemám teda ještě ani páru, lednici máme půl rokustrašně jsem si zvykla na tu vždy vychlazenou vodu a v létě ten led. K nezaplacení
jéé, to jsem ráda, že se někdo nasel a můžete poslat tip, co máte, Já mám políceno na 134630×
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@eldarka Joo to je myslím ta naše
led dole v mrazáku, voda vlevo ve dveřích s vprsvo ve dveřích je otevírací „bar“ nebo jak to nazvat
a uvnitř hooooodně místa, je fakt super ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já ji prostě miluju, škoda, že na ni nemáme dost prostoru… Třeba na dalším bydlení se poštěstí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kolik dobry den, my nemame beko, takze pisi trochu mimo misu, nicmene jsem podobny problem resila pred mesicem. Chtela jsem ameriku, ale presne jak pisete, za ty penize mi prisly vsechny lednice kokem tech 30-35tis jako forovinka…Nakonec jsme vybrali hotpoint ariston-nema tedy zasobnik na vodu, nebo dvirka na lahve, zasobnik na led to ma pouze v mrazaku takovy ten „twist“,ale mohu rici, ze jsem velmi spokojena. Sirka je sice jen 70cm, ale hloubka je neco kolem 75cm, tudiz mista dost. Nemam pocit „forovinky“ a vyhovuje mi u mrazaku suplikovy system…Tak to jen k tomu, zda treba nechcete omrknout i tuto variantu. Navic cena cca 17tis (na internetu),coz dle meho nazoru uz stoji za ozeleni zasobniku vody-)))) Takto jsem na to nahlizela ja a proto zvolila tuto lednici…Drzim palce at najdete co hledate!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj vsem, taky zrovna vybiram. Narazila jsem na tuhle:
http://www.levneelektro.cz/…gne-114612-x
Mate ji nekdo? Mrazak nema supliky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kolik píše:
Zdravim, tak uz se nam blizi porizeni americke lednice a misto BEKO 134630 X jeste uvazuji nad Samsung RS7768 FHCBC. Mam ale trochu obavu z toho mrazaku. Jako drtiva vetsina americkych lednic nema v mrazaku supliky a ja si nedovedu predstavit vyuzit to misto, kdyz by to znamenalo stosovat na sebe veci treba tricet cisel vysoko. Jake s tim mate zkusenosti?
Blby, vypadava to ven. Americky lednice jsou delany pro amiky, kteri na sebe skladaji do mrazaku krabice (pizza, lasagne, hotovky, max. zmrzlina), ne pro Cechy, kteri sysli ovoce, zeleninu, maso atd. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@minkar píše:
Blby, vypadava to ven. Americky lednice jsou delany pro amiky, kteri na sebe skladaji do mrazaku krabice (pizza, lasagne, hotovky, max. zmrzlina), ne pro Cechy, kteri sysli ovoce, zeleninu, maso atd.
A sakra… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@minkar A jsou tam nejaky dvirka? Nebo jen police? To by se tam mozna nejaky boxy daly koupit, ne? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@asha Asi špatně koukáš na fotku. Šuplíky tam jsou
Máme doma
Jen ten pravý horní nemá šuplík ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@deeni píše:
@asha Asi špatně koukáš na fotku. Šuplíky tam jsouMáme doma
Jen ten pravý horní nemá šuplík
Ono to moc videt neni, dik
Takze ta cast, jak tam neni suplik, se da prepnout na lednici?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kolik Přesně
jinak mám všude šuplíky, ale možná mám trochu jiný typ, mám tam i to z čeho teče voda a takový ten otevírací „bar“
stála asi 30 tis ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit