Amniocentéza a klidový režim

Napsat příspěvek
Velikost písma:
826
9.5.13 09:05

Myslím, že to platí pojištťovna. Taky jsem ji absolvovala a opravdu jsem ležela ty 3 dny. Měli jsme v té době doma 2 kluky, takže jsme zařídili hlídání, abych měla klid. Břicho jsem po amniu měla fakt citlivé, takže jsem si to neriskla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
9.5.13 10:05
@Lucie Petrakova píše:
Ahojik holky, taky me ceka amnicenteza ;-) a chtela jsem se zeptat kestli se plati, nebo to plati pojostovna??? Protoze markry u 1.scren. stoji 100 Kč…Diky za odpoved, Lucka.

Ahojky, já taky nic neplatila. Chodím do nemocnice a tam je naštěstí všechno hrazeno pojišťovnou :palec: já už absolvovala tak 20ultrazvuků, protože mám problémové celé těhotenství a nic jsem neplatila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucie Petrakova
9.5.13 12:12

Diky moc za info děvčátka :-)

• Citovat
  • Upravit
64
30.6.13 11:27

Já byla na amniu před dvěma lety a to jsem se mooooc bála o prcka… teď jsem byla před pár dy znovu, nezbylo mi nic jiného než po zákroku odřídit auto cca 70 km a jinak jsem ležela tak den a půl… snažím se natahat nic těžkého, ale jinak funguju normálně… každá podle mě na sobě cítí co smí a co ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
22.7.13 19:33

Ahoj holky, nemuzu to nikde na internetu najit. Dnes jsem byla na amniocenteze, tak jen lezim, ale mam doma holcicku, kterou jeste kojim: muzu ji bez obav nakojit, nebo je to zatez pro delohu? Moc dekuji za odpovedi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
22.7.13 19:36

Kojeni neprerusuj, to nema s pichaneckem v deloze co delat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
22.7.13 19:40

Jita99 no taky by me to nenapadlo, ale jak to tu tak cely den studuju, tak pri kojeni se pry uvolnuje hormon oxytocin a ten zpusobuje stahy delohy, vic se mi vygooglit nedari, zato jsem si stihla precist spoustu pribehu o potratech :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
22.7.13 19:43

Ja si myslim, ze kdyz kojis porad, od zacatku tohohle tehu, tak to nejaka extremni zatez neni… kojila jsi urcite i vcera, takze ten kojici oxytocin jsi mela v krvi tak jako tak pri odberu plodovky? A jestli jsi uz par hodin po odberu, nemela jsi zadne komplikace a stahy doposud, tak bych se toho nebala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
22.7.13 19:44

O potratech necti, psychika je mocna carodejka a cerne myslenky se mimiskovi urcite nelibi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
22.7.13 19:47

Jito dik, dneska zkusim jestli to mala zvladne bez a rano ji normalne dam, nechci nas nijak stresovat. No ten klidovy rezim je horsi nez samotny odber, clovek ma spoustu casu premyslet :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5998
22.7.13 19:54

Klidně koj, hlavní riziko při amniocentéze je riziko infekce a to ty neovlivníš. To že ležíš je spíše pomoc psychická-kdyby se nedej bože něco stalo, tak aby sis poté nevyčítala, že jsi dělala to a to-takže se nestresuj, nic nečti a v klidu si užívej kojení :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
22.7.13 19:55

Ja jsem klidek dodrzovala asi tak pul dne, bolelo me jen misto vpichu… pri samotnem odberu mi deloha ztvrdla na kamen, takze to bylo jedle :mrgreen: ale potom uz vsechno v poho, ja si takove katastroficke scenare nepripoustim… mam drazdivou delohu takze mam bricho jak sutr pri kazdem rychlejsim pohybu, kvuli plnymu mocaku, prazdnymu mocaku, kdyz vypiju neco horkeho nebo naopak slupnu nanuka, ve dne v noci.. mam spis hruzu, ze je malej pekne otlacenej :lol: a oplaci mi kopancema do zeber, rodinna idylka! Preju klidnou noc a zadne komplikace!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
22.7.13 20:26

Diky holky, mala prisla od babicky tak utahana, ze si na zadny prso ani nevzpomnela, a hned mi to tu vedle me zalomila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
26.10.13 18:37

@jita99 mám to hodně podobné..taky jsem na odběru předvedla parádní špičku z dělohy, jsem pobavila celý personál:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí