Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A nedala jste si tech kapek moc? Ja znam jen caj s andelikou a fakt je zazracny..
@Adrina1 nedala tak jak píšou 25 kapek třikrát denně ale nepíšou jestli se bere před MS během MS nebo jenom do ovulky
Kdyz jsem zacala pit caj, tak jsem zacala po ms a pila 30 dni… treba nekdo s kapkama poradi…
Podle mě můžeš užívat celý cyklus. Nejsou to hormony. A určitě by tam jiný způsob užívání byl uveden. Já brala ve formě tablet hlavně kvůli psychice a samozřejmě i kvůli menstruaci atd. Ani jsem nedoufala, že by mi to mohlo fakt pomoct k otěhotnění. No a po dvou měsících užívání se zadařilo. A to jsme se snažili 4 roky. Já bych dobrala kapky a pak dala pauzu třeba 3 týdny, jako u každé bylinky.
@zuzikka píše:
Podle mě můžeš užívat celý cyklus. Nejsou to hormony. A určitě by tam jiný způsob užívání byl uveden. Já brala ve formě tablet hlavně kvůli psychice a samozřejmě i kvůli menstruaci atd. Ani jsem nedoufala, že by mi to mohlo fakt pomoct k otěhotnění. No a po dvou měsících užívání se zadařilo. A to jsme se snažili 4 roky. Já bych dobrala kapky a pak dala pauzu třeba 3 týdny, jako u každé bylinky.
Tak to je krásný že se podařilo taky v tom doufám že se zadaři I když s jednim vejcovodem to nemusi být hned