Andělika čínská

225
16.8.19 19:50

A nedala jste si tech kapek moc? Ja znam jen caj s andelikou a fakt je zazracny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16.8.19 19:53

@Adrina1 nedala tak jak píšou 25 kapek třikrát denně ale nepíšou jestli se bere před MS během MS nebo jenom do ovulky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
16.8.19 19:57

Kdyz jsem zacala pit caj, tak jsem zacala po ms a pila 30 dni… treba nekdo s kapkama poradi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1779
17.8.19 22:14

Podle mě můžeš užívat celý cyklus. Nejsou to hormony. A určitě by tam jiný způsob užívání byl uveden. Já brala ve formě tablet hlavně kvůli psychice a samozřejmě i kvůli menstruaci atd. Ani jsem nedoufala, že by mi to mohlo fakt pomoct k otěhotnění. No a po dvou měsících užívání se zadařilo. A to jsme se snažili 4 roky. Já bych dobrala kapky a pak dala pauzu třeba 3 týdny, jako u každé bylinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.8.19 12:15
@zuzikka píše:
Podle mě můžeš užívat celý cyklus. Nejsou to hormony. A určitě by tam jiný způsob užívání byl uveden. Já brala ve formě tablet hlavně kvůli psychice a samozřejmě i kvůli menstruaci atd. Ani jsem nedoufala, že by mi to mohlo fakt pomoct k otěhotnění. No a po dvou měsících užívání se zadařilo. A to jsme se snažili 4 roky. Já bych dobrala kapky a pak dala pauzu třeba 3 týdny, jako u každé bylinky.

Tak to je krásný že se podařilo taky v tom doufám že se zadaři I když s jednim vejcovodem to nemusi být hned

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí