Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Z těchto možností jednoznačně Andrea ![]()
Jednu Andreu máme v rodině a říkáme jí Andy, Anýsku (to si zvolila sama
)
K tomuto příjmení bych dala spíš Andreu. Kdyby jsme neměli příjmení s R, tak by to byla taky Andrea (líbí se mi to jméno odjakživa a chtěla jsem ho pro svojí první dceru). Takhle budeme mít Nikol. ![]()
Proč má být jméno za každou cenu světové? Jestli se vám líbí víc Nicol, tak ji pojmenujte česky Nikola - to už k vašemu příjmení jde mnohem lépe než Nicol
@ynax píše:
Proč má být jméno za každou cenu světové? Jestli se vám líbí víc Nicol, tak ji pojmenujte česky Nikola - to už k vašemu příjmení jde mnohem lépe než Nicol
Také jsme o tom přemýleli, ale Nikola nám přislo takové víc klučičí. Vím že u nás je to většinou používáno ženské jméno, ale obecně to tak není. Proto ta Nicol/Nikol.
Urcite Andrea, taky ji mame doma a neni to ted tak caste jmeno. Uz v porodnici mi sestricka rikala, ze se ani nepamatuje kdy tam tohle jmeno nekdo daval, ve skolce ani ted ve skole jina Andrea neni.
Nečetla jsem diskuzi, za mě stopro z těchto dvou Andrea a pokud to druhé, tak ve variantě Nikola.
Nicol Kuncová je docela jazykolam, neříká se to úplně dobře. Andrea Kuncová se říká moc hezky, zní to hezky. Obě jména se mi líbí, ale s tímto příjmením bych řekla spíš tu Andreu.
Já mám kámošku Andreu a ta má dceru Nikolku
tak mi to přišlo úsměvné.