Android - aplikace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10120
31.7.12 15:01

Já jsem to vybírala podle názvu :) Jinak si myslím že je to podobné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
1.8.12 08:14

Hmm, koukám, že většina aplikací, které mám a miluji tu nezazněla.

RealCalc - fakt skvělá vědecká kalkulačka
PSP (periodická tabulka prvků) - :oops: co dodat, jsem cvok :D
Meteor a Meteoservis a CHMI - počasí, první je skvělý radar (moc jsme ocenili na dovolené), druhé orientační předpověď, třetí podrobnější radar
Turistický deník - sbíráme turistické vizitky
iDnes - zpravodajství (manžel má ČRo zpravodajství, funguje stejně)
Bankovní aplikaci
Navigaci
Nějaké pomocné aplikace - prohlížeč *.pdf, správce souborů na kartě, manžel napsal aplikaci pro procvičení matematiky dětem… nějaké další drobnosti.

Plus několik nepodstatných capin pro zábavu.

Hodně aplikací používám původních, androidích - diář, mp3 přehrávač. fotoaparát, baterku (ta se občas fakt hodí)… Je jich spousta.

Miluji Android!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
24.12.12 22:42

Dneska jsem se stala hrdou majitelkou dotykáče s Androidem. Ocenila bych nějaké tipy na aplikace, co se týkají životního stylu. Dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
24.12.12 23:46

@omites ja pouzivam hodne nutriatlas (seznam ecek) fertility friend, nakupni seznam, monitor osobnich vydaju, pocitadlo kalorii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
25.1.13 14:11

Ahoj me to take nabiha ale vubec to neresim. Muj mobil se chrani sam. Stahuju jedine z googlu marketu a to je hlidane. Kdyz jsem zkousela neco jineho stahnout odjinud tak me reklo ze tohle nedoporucuje. Tak nevim jak to mas ty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
25.1.13 14:13

Ahoj me to take nabiha ale vubec to neresim. Muj mobil se chrani sam. Stahuju jedine z googlu marketu a to je hlidane. Kdyz jsem zkousela neco jineho stahnout odjinud tak me reklo ze tohle nedoporucuje. Tak nevim jak to mas ty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
25.1.13 14:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
366
19.2.13 10:26
@ncc1701 píše:
Shazam! Od té doby už nemusím zoufat, že nevím, „co je to za písničku“, a také můžu machrovat, že poznám všechno, co hrajou :-)

Funguje Shazam i bez internetu nebo jen s? Zatim nemam internet v mobilu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
19.2.13 11:53
@vikikl píše:
Funguje Shazam i bez internetu nebo jen s? Zatim nemam internet v mobilu.

Jen s, stahuje informace z netu, ale kdyz neni na prijmu, tak to ulozi a vyhodnoti, jakmile se pripojis.

• Citovat
  • Upravit
2
7.3.13 16:20

Ja mám na androidu stažené aplikace Nákupní seznam, Akční ceny a pro syna také Baby's first words (moc ho baví mačkat ty obrázky a nenápadně se zároveň učí česká a anglická slova :). No a ještě již zmíněný Instagram. Všechny tyto aplikace jsou na googleplay zdarma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
13.3.15 10:25

Poraďte mi prosím nějaký dobrý kalendář/diář. Aby mi to nahlas připomnělo úkoly. Abych si tam mohla nastavit data narozenin s rokem narození a ono by mi to samo každý rok připomínalo s věkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
10.6.15 10:04

Ahojda ženy, existuje aplikace, kterou stáhnu do android tlf na „zjištění“, zda se mi někdo hrabe v tlf? Vím, že by mělo existovat cosi, že když někdo tlf ukradne, tak by ho to snad mělo vyfotit, nevim… Ale prostě mám podezření, že se mi „někdo“ hrabe v tlf, když mi leží v místnosti. Já nevim, něco, když prostě ho zapne na boku, tak ho to taky blejskne nebo něco? A taky, zda si toho všimne a nebo to je „tajňačka“…? Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
3.12.19 08:05

Dobré ráno všem!

Používáte nějakou aplikaci na volání a kontakty? Mě se ta přednastavená v telefonu vůbec nelíbí, tak hledám nějakou jinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák