Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Já jsem to vybírala podle názvu
Jinak si myslím že je to podobné.
Hmm, koukám, že většina aplikací, které mám a miluji tu nezazněla.
RealCalc - fakt skvělá vědecká kalkulačka
PSP (periodická tabulka prvků) -
co dodat, jsem cvok ![]()
Meteor a Meteoservis a CHMI - počasí, první je skvělý radar (moc jsme ocenili na dovolené), druhé orientační předpověď, třetí podrobnější radar
Turistický deník - sbíráme turistické vizitky
iDnes - zpravodajství (manžel má ČRo zpravodajství, funguje stejně)
Bankovní aplikaci
Navigaci
Nějaké pomocné aplikace - prohlížeč *.pdf, správce souborů na kartě, manžel napsal aplikaci pro procvičení matematiky dětem… nějaké další drobnosti.
Plus několik nepodstatných capin pro zábavu.
Hodně aplikací používám původních, androidích - diář, mp3 přehrávač. fotoaparát, baterku (ta se občas fakt hodí)… Je jich spousta.
Miluji Android!
Dneska jsem se stala hrdou majitelkou dotykáče s Androidem. Ocenila bych nějaké tipy na aplikace, co se týkají životního stylu. Dík
@omites ja pouzivam hodne nutriatlas (seznam ecek) fertility friend, nakupni seznam, monitor osobnich vydaju, pocitadlo kalorii
Ahoj me to take nabiha ale vubec to neresim. Muj mobil se chrani sam. Stahuju jedine z googlu marketu a to je hlidane. Kdyz jsem zkousela neco jineho stahnout odjinud tak me reklo ze tohle nedoporucuje. Tak nevim jak to mas ty
Ahoj me to take nabiha ale vubec to neresim. Muj mobil se chrani sam. Stahuju jedine z googlu marketu a to je hlidane. Kdyz jsem zkousela neco jineho stahnout odjinud tak me reklo ze tohle nedoporucuje. Tak nevim jak to mas ty
@ncc1701 píše:
Shazam! Od té doby už nemusím zoufat, že nevím, „co je to za písničku“, a také můžu machrovat, že poznám všechno, co hrajou
Funguje Shazam i bez internetu nebo jen s? Zatim nemam internet v mobilu.
@vikikl píše:
Funguje Shazam i bez internetu nebo jen s? Zatim nemam internet v mobilu.
Jen s, stahuje informace z netu, ale kdyz neni na prijmu, tak to ulozi a vyhodnoti, jakmile se pripojis.
Ja mám na androidu stažené aplikace Nákupní seznam, Akční ceny a pro syna také Baby's first words (moc ho baví mačkat ty obrázky a nenápadně se zároveň učí česká a anglická slova
. No a ještě již zmíněný Instagram. Všechny tyto aplikace jsou na googleplay zdarma
Poraďte mi prosím nějaký dobrý kalendář/diář. Aby mi to nahlas připomnělo úkoly. Abych si tam mohla nastavit data narozenin s rokem narození a ono by mi to samo každý rok připomínalo s věkem.
Ahojda ženy, existuje aplikace, kterou stáhnu do android tlf na „zjištění“, zda se mi někdo hrabe v tlf? Vím, že by mělo existovat cosi, že když někdo tlf ukradne, tak by ho to snad mělo vyfotit, nevim… Ale prostě mám podezření, že se mi „někdo“ hrabe v tlf, když mi leží v místnosti. Já nevim, něco, když prostě ho zapne na boku, tak ho to taky blejskne nebo něco? A taky, zda si toho všimne a nebo to je „tajňačka“…? Díky moc
Dobré ráno všem!
Používáte nějakou aplikaci na volání a kontakty? Mě se ta přednastavená v telefonu vůbec nelíbí, tak hledám nějakou jinou.