Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Zdravím,
jsem čerstvou majitelkou chytrého telefonu s androidem a chtěla bych se zeptat těch kteří ho mají už dlouho: Jaké vychytané aplikace jste si stáhli. Něco co se hodí, co často používáte, bez čeho nemůžete být
Já třeba hned na začátku nemůžu být bez c:geo ![]()
Shazam! Od té doby už nemusím zoufat, že nevím, „co je to za písničku“, a také můžu machrovat, že poznám všechno, co hrajou ![]()
Já se s dovolením připojím, protože asi za 14 dní budu ve stejné situaci. Už teď se toho malinko děsím
Jinak tenhle článek nejen o androidových aplikacích mi přišel jako celkem vtipný a poučný.
Na internetu v android marketu si vybereš mnoho věciček a i některé zdarma
ale ty lepší jsou placené :-/ jinak supr ![]()
Záleží hodně na uživateli:D Já jsem si oblíbila VIBER a nějaké ty prográmky na telefonování/psaní sms zdarma. Hodně kamarádů jej má, takže je to výhodnější pro nás a i pro moje hovory do ciziny.
jinak stahuju hodně hry, knížky na čtení v čekárnách
Ostatní prográmky zkouším, nebo instaluji dle potřeby (navigace, zesilovače signálů internetu, správa mobilu, youtube downloader, kamery) - a jsem fůrt u zkoušení ![]()
Čtečku knih už mám taky, jen přijít na nějaké dobré stránky s knihami.. nejlépe zadarmo
Já jsem to vybírala podle názvu
Jinak si myslím že je to podobné.
Hmm, koukám, že většina aplikací, které mám a miluji tu nezazněla.
RealCalc - fakt skvělá vědecká kalkulačka
PSP (periodická tabulka prvků) -
co dodat, jsem cvok ![]()
Meteor a Meteoservis a CHMI - počasí, první je skvělý radar (moc jsme ocenili na dovolené), druhé orientační předpověď, třetí podrobnější radar
Turistický deník - sbíráme turistické vizitky
iDnes - zpravodajství (manžel má ČRo zpravodajství, funguje stejně)
Bankovní aplikaci
Navigaci
Nějaké pomocné aplikace - prohlížeč *.pdf, správce souborů na kartě, manžel napsal aplikaci pro procvičení matematiky dětem… nějaké další drobnosti.
Plus několik nepodstatných capin pro zábavu.
Hodně aplikací používám původních, androidích - diář, mp3 přehrávač. fotoaparát, baterku (ta se občas fakt hodí)… Je jich spousta.
Miluji Android!
Dneska jsem se stala hrdou majitelkou dotykáče s Androidem. Ocenila bych nějaké tipy na aplikace, co se týkají životního stylu. Dík