Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojte tak prej mám prasklí displej na mobilu chtela jsme se zeptat:obednala jsemsi displej z internetu přimo a tenhle telefon smasung galaxi mini a manžel říkal že my to vymeni myslíte že to jde? Je to na sroubky telefon takže si ho rozšroubuje ale jestli tam nejde neco pokazit?
Takhle vypada ted je ceej funkčí da se normálne delat vše co předtím puoze tam tam to na displeji
Tak jestli je manžel hodně šikovný, tak se mu to možná podaří. Nicméně já osobně bych ho odnesla na prodejnu, pokud by byl ještě v záruce.
Určitě to jde. Můj manžel takhle měnil display 2× a měnil i u notebooku a vždy to zvládl. Stačí si na internetu najít návod ![]()
Bohužel tohleme jako reklamaci nevemou nechala jsem ho na židli venku a nas milej pejsek si do nej trošku kousl no takže to me asi neopravu ne asi ale určite:-(((šikovný on je tak snad by to i zvládl
@kyblicek no jako reklamaci ti to určitě neuznají, ale tím že se v tom telefonu bude někdo hrabat ztratíš záruku.
No, já mám stejnej problém, jen mi spadl na zem a to sklíčko mi prasklo. Ale teda já osobně bych to sama asi neměnila..Dnes s tí jedu do opravny, kde mi to pán udělá prej za 400-jako se vším jsem pochopila, tak jsem zvědavá, protože na netu jsem to našla kolem 500 nejlevnější..
ale hlavně ať už to je
pěkně mě to řeže do prstu..
Tak snad to budete mit brzy dobrý ja jen ten displej skličko mám v pořádku a takz jsme to nasla za 500 a servis jeste tak odalsich 500 dražší. no fakt me to vytočilo ale jsou přeci i horší věci
Aha, mě právě říkaly, že můžu být ráda, že mám jen toto, že je to nějakej ten dotyk a že kdyby to bylo pod tím, tak to je ještě dražší…tak já tomu nerozumím, no jsem zvědavá co mi pán řekne. Tady v opravně mi pán řekl 800 jen cena toho plus práce ![]()
Je to možný a práve prot asi v servisu to stojí dost ta oprava kdzž se meni třebas displej atd ale i tohle se da koupit na netu a vymenit to nasla jsmesi i jak se to meni tak jste porozmyslím snad to bude dobré aspon že tedka funguje a nejsem bez telefonu sice zadnej zavislák nejsem ale už si beztoho přijdu divne když by se me nekdo nedovolal nebo tak
Jo, tak mi to udělají, ten displej je 800… no takže s tím nic neudělám a telefon jsem tam nechala ať s tím něco udělají :-/
Ahoj,
nezná někdo nějaký servis, kde opraví prasklý display u telefonu na počkání? Jedná se o telefon HTC Desire C. Display je úplně odrovnaný pavouk přes celou plochu.
E: V Praze ![]()
Zkusila bych mobil servis myslím, že je na Karláku a národní třídě u tramvaje