Prasklý displej?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10405
10.7.12 10:50

prasklí displej?

Ahojte tak prej mám prasklí displej na mobilu chtela jsme se zeptat:obednala jsemsi displej z internetu přimo a tenhle telefon smasung galaxi mini a manžel říkal že my to vymeni myslíte že to jde? Je to na sroubky telefon takže si ho rozšroubuje ale jestli tam nejde neco pokazit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10405
10.7.12 10:51

Takhle vypada ted je ceej funkčí da se normálne delat vše co předtím puoze tam tam to na displeji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
10.7.12 10:54

Tak jestli je manžel hodně šikovný, tak se mu to možná podaří. Nicméně já osobně bych ho odnesla na prodejnu, pokud by byl ještě v záruce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tarfinka
10.7.12 11:01

Určitě to jde. Můj manžel takhle měnil display 2× a měnil i u notebooku a vždy to zvládl. Stačí si na internetu najít návod ;)

• Citovat
  • Upravit
12330
10.7.12 11:11

Jestli je to v záruce tak příjdeš o záruku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
10.7.12 11:21

Bohužel tohleme jako reklamaci nevemou nechala jsem ho na židli venku a nas milej pejsek si do nej trošku kousl no takže to me asi neopravu ne asi ale určite:-(((šikovný on je tak snad by to i zvládl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
10.7.12 11:37

@kyblicek no jako reklamaci ti to určitě neuznají, ale tím že se v tom telefonu bude někdo hrabat ztratíš záruku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2631
10.7.12 11:57

No, já mám stejnej problém, jen mi spadl na zem a to sklíčko mi prasklo. Ale teda já osobně bych to sama asi neměnila..Dnes s tí jedu do opravny, kde mi to pán udělá prej za 400-jako se vším jsem pochopila, tak jsem zvědavá, protože na netu jsem to našla kolem 500 nejlevnější.. :nevim: ale hlavně ať už to je :-D pěkně mě to řeže do prstu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
10.7.12 12:07

Tak snad to budete mit brzy dobrý ja jen ten displej skličko mám v pořádku a takz jsme to nasla za 500 a servis jeste tak odalsich 500 dražší. no fakt me to vytočilo ale jsou přeci i horší věci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2631
10.7.12 12:43

Aha, mě právě říkaly, že můžu být ráda, že mám jen toto, že je to nějakej ten dotyk a že kdyby to bylo pod tím, tak to je ještě dražší…tak já tomu nerozumím, no jsem zvědavá co mi pán řekne. Tady v opravně mi pán řekl 800 jen cena toho plus práce 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
10.7.12 13:51

Je to možný a práve prot asi v servisu to stojí dost ta oprava kdzž se meni třebas displej atd ale i tohle se da koupit na netu a vymenit to nasla jsmesi i jak se to meni tak jste porozmyslím snad to bude dobré aspon že tedka funguje a nejsem bez telefonu sice zadnej zavislák nejsem ale už si beztoho přijdu divne když by se me nekdo nedovolal nebo tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2631
10.7.12 20:55

Jo, tak mi to udělají, ten displej je 800… no takže s tím nic neudělám a telefon jsem tam nechala ať s tím něco udělají :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2677
16.8.13 15:14

Praha

Ahoj,
nezná někdo nějaký servis, kde opraví prasklý display u telefonu na počkání? Jedná se o telefon HTC Desire C. Display je úplně odrovnaný pavouk přes celou plochu.

E: V Praze :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
16.8.13 16:07

Zkusila bych mobil servis myslím, že je na Karláku a národní třídě u tramvaje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
16.8.13 16:08